Raymi Sambo Maakt Duizend Aanslagen Op De Obama's (Bart Grietens, Tamer Al Sadat & Hollandse Meesters) 1600
© Bart Grietens, Tamer al Sadat & Hollandse Meesters

Raymi Sambo Maakt

Duizend aanslagen op de Obama’s

Datum & tijd
Do 24 okt | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 24,50
Incl. drankje en garderobe

Biopic wordt verhaal van hoop en verandering.

Acht jaar na hun vertrek uit het Witte Huis zoeken Barack en Michelle Obama naar hun plek in de samenleving. Michelle is een bestsellerauteur en een van de invloedrijkste Amerikanen van dit moment. Barack reist de hele wereld over om lezingen te geven en campagnes te voeren. Maar in een wereld van extremisme en centrumrechts denken neemt hun invloed af.

In ‘Duizend aanslagen op de Obama’s’ wordt een biopic gemaakt van het echtpaar tijdens pittige relatietherapiesessies. Het moet een meeslepend verhaal worden over de periode in het Witte Huis waar ze zich nooit echt thuis voelden. Gaandeweg komen de acteurs die de Obama’s vertolken echter in de knel met hun personages. Want hoe speel je iemand waarvan je alleen de buitenkant kent? Ze bevragen de keuzes en motivaties van Barack en Michelle en dagen vaststaande overtuigingen uit. Zo wordt de biopic een verhaal van hoop en verandering. Want in welke wereld willen we leven? Wat moeten we daarvoor doen? Is er nog hoop? Yes, there is. Is dat makkelijk te vinden? No, it’s not.

Vers van De Vest
Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2024-2025. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Selecteer 5 voorstellingen en betaal slechts € 60,00 of bestel voor € 100,00 maar liefst 10 voorstellingen (inclusief garderobe en drankje). Lees meer.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Urmie Plein, Michiel Blankwaardt, Thijs Prein, Femi van Elshuis en Jaralsey Andrews
Muziek Muziekscore: Kaspar Schellingerhout
Regie Idee, regie en tekstbijdragen: Raymi Sambo
Website http://www.raymisambomaakt.com/
Datum & tijd
Do 24 okt | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 24,50
Incl. drankje en garderobe