Club Guy & Roni I 2K Far I HIIIT FAITH (Halie) 4
© Halie
© Halie

Club Guy & Roni | 2k_far | HIIIT

FAITH

Datum & tijd
Wo 13 nov | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 23,00
Incl. drankje en garderobe

Een explosie van livemuziek en spectaculaire choreografieën.

‘FAITH’ is de nieuwste voorstelling in ‘The Human Odyssey’-serie. Club Guy & Roni brengt in deze reeks verschillende culturen en wereldbeelden bij elkaar en laat ze clashen via een explosie van livemuziek en spectaculaire choreografieën. Negen dansers en vijf muzikanten uit Nederland en Marokko zoeken in ‘FAITH’ naar een gemeenschappelijke basis, een gezamenlijk geloof in de toekomst. Wat is er nog om ons heen wat we niet zien, maar alleen voelen? De voorstelling wil laten zien dat geloof meer is dan alleen een persoonlijke overtuiging, maar vooral een bron van vertrouwen, inspiratie en verbondenheid. Choreografen Weizman, Haver en Benghrib maken een meeslepend mozaïek van fysieke, culturele en spirituele benaderingen van geloof, gezet op Gnawa-muziek. Het laatste mozaïekstuk ligt bij de toeschouwer.

Vers van De Vest
Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2024-2025. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Selecteer 5 voorstellingen en betaal slechts € 60,00 of bestel voor € 100,00 maar liefst 10 voorstellingen (inclusief garderobe en drankje). Lees meer.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Dansers: Adam Peterson, Harléya Luya, Jésula Toussaint Visser, Kamal Aadissa, Mehdi Dahkan, Mouad Aissi, Rosie Reith, Sofiko Nachkebiya, Tatiana Matveeva
Muziek Karima El Fillali, Max Frimout, Mehdi Nassouli, Niels Meliefste, Ryoko Imai
Regie regie-assistant: Igor Podsiadly
Website http://www.clubguyandroni.nl/
Datum & tijd
Wo 13 nov | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 23,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]