Klunder 08 1600Px
RI1D2E~1
Foto: Rick Akkerman

Grand Café Klunder

Een avond theater is een avond uit!
Een mooie voorstelling in het theater brengt altijd veel gespreksstof met zich mee. In de sfeervolle ambiance van Grand Café Klunder kun je op een ontspannen manier napraten of juist samen voorpret beleven onder het genot van een drankje, lunch of compleet diner. De kans is bovendien groot dat je na afloop van een voorstelling in Klunder oog in oog komt te staan met de artiesten die hebben opgetreden.

Bekijk de menukaart van Grand Café Klunder

Het restaurant
Op zoek naar een gezellig restaurant in Alkmaar? Grand Café Klunder is centraal gelegen in het centrum van de stad naast TAQA Theater De Vest. Het café is vernoemd naar de beroemde Alkmaarse cabaretier Bert Klunder die vele voorstellingen in Alkmaar speelde en regelmatig op het terras van het Grand Café te vinden was.

Je kunt bij ons zeven dagen in de week terecht, van ontbijt tot en met diner. En zoek je een fijne plek om nog even te werken? Je kunt bij ons gebruik maken van gratis WiFi. Verder bieden wij meerdere arrangementen, zoals een high tea of een diner arrangement. Ook voor een vergadering, receptie of feestelijke bijeenkomst staat ons enthousiaste team voor je klaar. 

Contact & reserveren
Reserveer eenvoudig een tafeltje via de pop-up rechtsonder op deze pagina of via www.grandcafeklunder.nl
Canadaplein 2
1811 KE Alkmaar
Tel: 072-548 98 98
reserveringen@grandcafeklunder.nl

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag van 09:00 – 20:00
Zondag van 11:00 – 20:00

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]