DSF0388 Klaar

Onze zalen zijn te huur


Events

Dé ruimte voor uw event vindt u bij de Grote Kerk Alkmaar en TAQA Theater De Vest. De sfeervolle, historische kerk en het eigentijdse theater bieden u volop mogelijkheden voor congressen, recepties, workshops, uitreikingen, borrels en personeelsfeesten. In onze multifunctionele gebouwen beschikken we over vele ruimtes met goede horecavoorziening en uitgebreide (theater)technische mogelijkheden. Samen maken we van uw event een succes.

Vergaderen
In TAQA Theater De Vest vergadert u in stijl. U heeft ruime keuze uit theaterzalen, foyers en vergaderruimtes. Samen stemmen we de inzet van onze uitgebreide (horeca)arrangementen, technische mogelijkheden en professionele medewerkers af op uw wensen en budget. De locatie is goed bereikbaar met vijf parkeergarages in de omgeving en een korte loopafstand naar het Centraal Station.

Horeca
Grand Café Klunder biedt u horeca-arrangementen op maat: van boerenkool, een walking diner en hapjes ‘uit de streek’ tot een exclusief diner op het toneel met een kijkje achter de schermen.

Avond uit
Wilt u met uw personeel of relaties een inspirerende en unieke avond beleven? Van Bach tot dans, van musical tot klassiek toneel. U maakt altijd iets speciaals en eenmaligs mee en beleeft het ‘live’. In TAQA Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar worden zo’n 280 voorstellingen per jaar aangeboden. Graag doen we u een voorstel voor een avond uit met ontvangst of nazit in het theater of de kerk.

Contact
Meer weten? Wij nemen graag contact met u op.

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]