Series


Toegang tot de meest bijzondere voorstellingen en concerten tegen een speciale prijs? Dat kan met onze series! Er is te boeken binnen de series Vers van De Vest, Dinsdagmatinees, Koffieconcerten en het Nederlands Kamerorkest.

De series voor het klassieke aanbod in 2023-2024 zijn niet meer te bestellen.

Ga naar Vers van De Vest

Ga naar de Dinsdagmatinees

 

 

Binnenkort kun je voor het nieuwe seizoen weer onderstaande series bestellen:

Met korting naar het Nederlands Kamerorkest
Bent u een liefhebber van het Nederlands Philharmonisch Orkest I Nederlands Kamerorkest, of wilt u met hen kennismaken? Profiteer dan van een mooie korting. Als u twee concerten boekt, ontvangt u € 2,50 korting per kaartje. Bestelt u drie concerten? Dan ontvangt u € 5,- korting per kaartje. En bij vier concerten loopt de korting op tot € 7,50 per kaartje. Ook leuk: voorafgaand aan ieder concert vindt er een Muziekcafé plaats in de foyer van De Vest.

Koffieconcerten – de sterren van morgen
6 concerten voor € 87,50
Jonge, getalenteerde, internationale musici naar Alkmaar brengen. Dat doen we in samenwerking met The International Holland Music Sessions op de zondagmiddag. De zes koffieconcerten zijn inclusief een drankje. En als je de gehele serie afneemt, krijg je het 6e kaartje gratis. Let op: te bestellen tot 22 oktober; dan vindt het eerste concert plaats.


Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]