RI30F6~1
Foto: Rick Akkerman

Kaartverkoop


Tickets voor voorstellingen, concerten en festivals kun je online bestellen in de agenda. Met jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord kun je direct kaarten bestellen. Vervolgens kun je in Mijn Vest jouw aankopen inzien. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch kaarten te kopen.

Zorg dat je een eigen account hebt. Klik daarvoor rechtsboven op Inloggen (op pc en tablet). Je kunt inloggen of een nieuw account aanmaken. Wachtwoord vergeten? Vraag het dan op.

Online tickets kopen
Koop je tickets online voor het snel en veilig ontvangen van theaterkaarten. Om tickets te bestellen klik je op 'bestel kaarten'. Na het kiezen van de stoelen klik je vervolgens op 'bestel stoelen' om naar het winkelmandje te gaan. Je kunt ervoor kiezen om de kaarten per post of als e-ticket te ontvangen.
Je kunt bij ons online betalen met iDeal, creditcard, VVV Cadeaukaart of de Podium Cadeaukaart. Deze keuze maak je in de laatste stap bij het betalen van je bestelling.

Korting met de Stipkaart 
Met de Stipkaart kun je op de dag van de voorstelling maximaal twee nog beschikbare toegangskaarten kopen voor de helft van de normale toegangsprijs. Ook ondersteun je met de Stipkaart TAQA Theater De Vest en kun je gebruik maken van de regeling ‘Niet goed, nieuwe kans’. Lees meer.

Korting met de Podiumpas
Met de Podiumpas kun je ook terecht bij De Vest. Lees meer.

Jongerenregeling
Alle jongeren tot 30 jaar mogen, op vertoon van de cultuurkaart of een studentenkaart en mits de voorstelling niet is uitverkocht, op de dag van de voorstelling (tijdens de kassatijden) een kaartje kopen voor de helft van de prijs! (reserveren is niet mogelijk en er geldt, in opdracht van de producenten, een maximum van 50 kaarten voor deze regeling, op = op).
Daarnaast ontvangen middelbare scholieren de Cultuurkaart van het CJP. Op deze kaart staat een tegoed van € 15,00. Dit tegoed kan bij TAQA Theater De Vest besteed worden. Betalen met de Cultuurkaart kan bij de kassa via de pinautomaat.
Op enkele voorstellingen in TAQA Theater De Vest wordt korting gegeven aan houders van een CJP. Dit staat vermeld bij de prijsinformatie van de voorstelling. Het CJP kost € 15,00 en is een jaar geldig. Meer informatie vind je op de site van het CJP.

Leuke kortingsacties
Af en toe kunnen we onze bezoekers blij maken met een leuke kortingsactie. Hierbij kunnen we geen korting op reeds gekochte kaarten geven en geen korting op korting (een kortingscode kun je niet inwisselen op een Stipkaarttarief of een serie; dit zijn immers al kortingstarieven).  

Openingstijden en bereikbaarheid
Klik hier voor informatie over openingstijden en de bereikbaarheid van de afdeling Kaartverkoop.

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]