RI30F6~1
Foto: Rick Akkerman

Kaartverkoop

Tickets voor voorstellingen, concerten en festivals kun je online bestellen in de agenda. Gebruik steeds je bestaande account, zodat we je af en toe iets leuks kunnen aanbieden. Wachtwoord vergeten? Vraag het dan op. In Mijn Vest kun je jouw geboekte voorstellingen inzien. Ook kun je telefonisch of per mail tickets kopen. Klik hier voor informatie over openingstijden en de bereikbaarheid van de afdeling Kaartverkoop.

Theaterprogramma 2024-2025
Vanaf maart gaan de eerste voorstellingen en concerten al in de verkoop. Lees meer over het nieuwe seizoen.

Online tickets kopen
Koop je tickets online voor het snel en veilig ontvangen van theaterkaarten. Om tickets te bestellen klik je op 'bestel kaarten'. Na het kiezen van de stoelen klik je vervolgens op 'bestel stoelen' om naar het winkelmandje te gaan. Je kunt ervoor kiezen om de kaarten per post of als e-ticket te ontvangen. Je kunt bij ons online betalen met iDeal, creditcard, VVV Cadeaukaart of de Podium Cadeaukaart. Deze keuze maak je in de laatste stap bij het betalen van je bestelling.

Rolstoel
Plaatsen voor gebruikers van een rolstoel bestel je door te bellen of mailen met de afdeling kaartverkoop: kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl , 072 548 99 99.

Korting met de Stipkaart 
Met de Stipkaart kun je op de dag van de voorstelling maximaal twee nog beschikbare toegangskaarten kopen voor de helft van de normale toegangsprijs. Ook ondersteun je met de Stipkaart TAQA Theater De Vest en kun je gebruik maken van de regeling ‘Niet goed, nieuwe kans’. Lees meer.

Korting met de Podiumpas
Met de Podiumpas kun je ook terecht bij De Vest. Lees meer.

Jongerenregeling
Alle jongeren tot 30 jaar mogen, op vertoon van de cultuurkaart of een studentenkaart en mits de voorstelling niet is uitverkocht, op de dag van de voorstelling (tijdens de kassatijden) een kaartje kopen voor de helft van de prijs! (reserveren is niet mogelijk en er geldt, in opdracht van de producenten, een maximum van 50 kaarten voor deze regeling, op = op).

Leuke kortingsacties
Af en toe kunnen we onze bezoekers blij maken met een leuke kortingsactie. Hierbij kunnen we geen korting op reeds gekochte kaarten geven en geen korting op korting (een kortingscode kun je niet inwisselen op een Stipkaarttarief of een serie; dit zijn immers al kortingstarieven).  

Openingstijden en bereikbaarheid
Klik hier voor informatie over openingstijden en de bereikbaarheid van de afdeling Kaartverkoop.

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]