0217 Ilse Warringa, De Ongeplukte Zusters Van Almere County (Mark Engelen & Studio Room) 1 VOORKEUR
De Ongeplukte Zusters van Almere County © Mark van Engelen en Studio Room

Stipkaart


Met de Stipkaart kun je op de dag van de voorstelling maximaal twee nog beschikbare toegangskaarten kopen voor de helft van de normale toegangsprijs. Ook ondersteun je met de Stipkaart TAQA Theater De Vest en kun je gebruik maken van de regeling ‘Niet goed, nieuwe kans’.

Stipkaart voordelen
Als dank voor je steun ontvang je de volgende voordelen:

  • Op de dag van de voorstelling kun je online maximaal twee nog beschikbare toegangskaarten kopen voor de helft van de normale toegangsprijs (deze korting geldt uitsluitend voor door TAQA Theater De Vest geprogrammeerde voorstellingen - voorstellingen met label Verhuring vallen niet onder de regeling)
  • Je kunt gebruik maken van de regeling 'Niet goed, Nieuwe kans'
  • Je ontvangt maandelijks de digitale nieuwsbrief van TAQA Theater De Vest
  • Wij stellen je incidenteel op de hoogte van bijzondere projecten en voorstellingen via e-mail

Het Stip-lidmaatschap kost € 30. De kaart is strikt persoonlijk en kan worden besteld via deze website. Klik hier om de stipkaart te bestellen.

Uitleg Niet goed, Nieuwe kans

Stipkaarthouders kunnen gebruik maken van een bijzondere regeling. Voldoet een voorstelling niet aan je verwachtingen? Dan kan een Stipkaarthouder na de pauze een formulier invullen bij onze kassa. Vervolgens wordt een tegoedbon met de waarde van de gekochte kaarten minus administratiekosten toegestuurd.

NB De aanschaf van een Stipkaart is niet fiscaal aftrekbaar, wegens de bovengenoemde tegenprestaties. Lees meer over Uw steun aan het theater.

Berekening halve prijs tarief toegangskaarten
Op de dag van de voorstelling bestel je als Stipkaarthouder tegen halve prijs kaarten. Wij bieden iedere bezoeker een pauzedrankje aan. Je drankje staat klaar als je de zaal uitloopt, je hoeft niet te wachten bij de bar en niet af te rekenen; het drankje zit bij je ticket inbegrepen. Het halve prijs tarief van je ticket wordt hierdoor anders berekend: (toegangsprijs - € 3) x 50% + € 3
Voorbeeld: Normaalprijs € 22,50 - € 3 = € 19,50. Halve prijs wordt € 9,75 + € 3 = € 12,75

Indien er geen pauzedrankje bij het ticket is inbegrepen, betaal je 50% van de toegangsprijs.

Wij geven geen korting op korting. Deze regel geldt voor al onze kortingen en daarmee ook voor de Stipkaart. Couponkortingen en Stipkaartkorting kunnen dus niet met elkaar gecombineerd worden.

Online tickets bestellen
Je kunt op de dag van de voorstelling online kortingstickets kopen.
Belangrijk: log eerst in voordat je gaat bestellen. Eenmaal ingelogd ga je naar de voorstelling, klik op bestel kaarten en kies het Stipkaarttarief. Dit tarief is alleen beschikbaar op de dag van de voorstelling en geldt voor maximaal 2 kaarten.

Bestel de stipkaart 

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]