Oxygen DELUSION 2.0 (HRN Entertainment) 4

Oxygen

DELUSION II - THE FINAL CHAPTER

Datum & tijd
Wo 7 mei | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 26,00
Incl. drankje en garderobe

Vernieuwende en adembenemende mix van dans en illusie.

De jonge choreograaf Jennifer Romen timmert serieus aan de weg met haar gezelschap Oxygen. Met haar eerste avondvullende voorstelling ‘Delusion’ bespeelde ze zowel het podium als de zaal, die onder de indruk was van de gedetailleerde choreografieën en beeldende illusies. “Ze betovert het publiek door te spelen met blacklight, illusies, maskerades, videowanden, filmprojecties, lichtschermen en acrobatische hiphopdans,” schreef Theaterkrant.

Dat smaakt naar meer en dus neemt Jennifer je in ‘DELUSION 2.0’ opnieuw mee in haar vernieuwende samenspel tussen dans en illusie. Het personage dat we in ‘Delusion’ volgden op haar weg van adolescentie naar volwassenheid, staat in deel twee oog in oog met haar grootste tegenpool. Is het een tegenstander waar ze van moet winnen, of een deel van zichzelf dat ze moet leren accepteren en zelfs omarmen? Een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming of age-voorstelling.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Recensies
Theaterkrant
“De jonge choreografe betovert het publiek door te spelen met blacklight, illusies, maskerades, videowanden, filmprojecties, lichtschermen en acrobatische hiphopdans. Soms meen je één danser te zien met tien draaiende benen, soms een dozijn halve lichamen die door de lucht golven. (…) Met deze eerste dansshow vol glow in the dark nestelt ze zich tussen het werk van Alwin Nikolaïs, David Middendorp en Isabelle Beernaert in. Ruimte zat voor Romen; die gaat nog meer van zich laten horen.’’
Het Parool
“J-Lo had gelijk, de choreografie van Jennifer Romen is ongekend strak.”
Datum & tijd
Wo 7 mei | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 26,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]