Theater Rotterdam I Alida Dors (Sur)Render (Onbekend) 4

Theater Rotterdam: Alida Dors

(Sur)Render

Een nieuw wij in wording.

Datum & tijd
Di 11 mrt | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 23,50
Incl. drankje en garderobe

Bezwerende dans, opzwepende muziek, flowende poëzie en dromerige visuals.

Het is een oud gegeven; de mensheid die de weg kwijtraakt en weer terugvindt. Toch is de noodzaak om elkaar terug te vinden, om een nieuwe invulling te geven aan die mensheid, groter dan ooit. In ‘(Sur)Render’ gaat theatermaker en choreograaf Alida Dors op zoek naar een ‘nieuw wij’. Door los te laten wat veilig voelt en door de surrealistische landschappen van onze geest te reizen, kom je op onverwachte bestemmingen. Wie durft af te dalen in zichzelf en nieuwe werelden toe te laten?

Na het succes van ‘Closed Eyes’ creëert Alida Dors met haar dansers en de band HAYP een nieuw hoofdstuk met ‘(Sur)Render’. Met bezwerende dans, opzwepende muziek, flowende poëzie en dromerige visuals stelt Dors de vraag: hoe moeten we verder als mensheid? Dit nieuwe werk is een radicale oproep om gezamenlijk in beweging te komen en met elkaar op een nieuwe gedeelde frequentie te komen. Kunnen we samen dansen?

Vers van De Vest
Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2024-2025. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Selecteer 5 voorstellingen en betaal slechts € 60,00 of bestel voor € 100,00 maar liefst 10 voorstellingen (inclusief garderobe en drankje). Lees meer.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Recensies
de Volkskrant over ‘Closed Eyes’
"Met een magistraal dansconcert sleurt choreograaf Alida Dors haar publiek mee. (…) Een voorstelling met internationale allure.”
Datum & tijd
Di 11 mrt | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 23,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]