Maas Theater En Dans Bullybully (Kamerich & Budwilowitz) 6

PeuterVestival


In januari is hét festival voor peuters, ouders en grootouders! Kom samen naar het allergezelligste festival in De Vest: het PeuterVestival. Wat is er nu leuker dan een theater binnen te gaan, waarvan de foyer is veranderd in een echte speeltuin? Ook kun je heerlijk kleuren en zijn er natuurlijk veel mooie voorstellingen te zien!

Extra's
Rondom de voorstellingen is er volop mogelijkheid om lekker te spelen in onze foyers! De benedenfoyer wordt omgetoverd tot Speeltuin KLEURRIJK. Iedereen vanaf twee jaar kan hier spelenderwijs kennismaken met de wereld van kleur en vorm. Bouw je eigen totempaal van abstracte vormen, duik in een levensgrote blokkendoos of verkleed je tot vierkant of cirkel en maak een foto van je eigen gecreëerde, levensechte schilderij waarin jij de hoofdrol speelt!
Op de bovenfoyer kun je meedoen aan Het Kleurfeest. Op prachtige muziek, live gespeeld door een zanger/gitarist, ontmoeten en inspireren kinderen elkaar al tekenend op het grote speelvlak en werken zo samen met twee tekenaars aan een groot kunstwerk.

Niets leukers dan een peuterfestival!

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]