Golden Palace Engelenburcht (Ben Van Duin) 1 VOORKEUR
© Ben van Duin
© Ben van Duin

Golden Palace

Engelenburcht

Datum & tijd
Do 14 nov | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Incl. drankje en garderobe

“Een krachtig eerbetoon aan de zorg,” Theaterkrant.

Golden Palace maakt al ruim twintig jaar prachtige fysieke voorstellingen over de absurde tragiek van het leven. Hetgeen bij mensen borrelt in de onderbuik en sluimert in het zoogdierbrein is daarbij een onuitputtelijke bron van inspiratie: "Vlijmscherp, humoristisch en met het oog van een uitstekend antropoloog," zag de Volkskrant.

In ‘Engelenburcht’ brengt Golden Palace een ode aan zorgzaamheid. In een verlaten sanatorium hoog in de bergen bekommert een mysterieuze verpleegster zich om elke verdwaalde ziel die aan de deur klopt. Zieken, gewonden en mensen die simpelweg hun hart willen luchten: ze worden met open armen ontvangen. Als de toestroom van mensen die zorg nodig hebben plotseling aanzwelt, dreigt zelfs de verpleegster te bezwijken. Maar dan gebeurt er een wonder. De tournee van ‘Engelenburcht’ was in 2022 een groot succes: "Een krachtig eerbetoon aan de zorg," Theaterkrant.

Vers van De Vest
Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2024-2025. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Selecteer 5 voorstellingen en betaal slechts € 60,00 of bestel voor € 100,00 maar liefst 10 voorstellingen (inclusief garderobe en drankje). Lees meer.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Andrea Beugger, Laila el Bazi, David Eeles, Tijn Luijben en Jesse Vissers
Regie Ingrid Kuijpers
Website http://www.goldenpalace.nl/
Recensies
Theaterkrant
“Een krachtig eerbetoon aan de zorg. (…) Het is alsof je even in een compleet ander universum stapt. Dat is bijzonder in deze tijden van relativisme en realisme in het theater.”
Het Parool
“Met het evenwichtige toneelbeeld en de regie van Ingrid Kuijpers levert het filmische beelden op waarbinnen de alledaagse handelingen van de zorg iets poëtisch krijgen.”
Datum & tijd
Do 14 nov | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]