Eric Smit, Eelke Van Ark, Thomas Bollen E.A Follow The Money (Janjaap Rijpkema) 2
© JanJaap Rijpkema
© JanJaap Rijpkema

Eric Smit, Eelke van Ark, Thomas Bollen, JanJaap Rijpkema en Richard Jong

Follow the Money

Datum & tijd
Wo 19 mrt | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 23,50
Incl. drankje en garderobe

Muckraking meets rock-‘n-roll.

Deze theaterspecial maakt duidelijk hoe de journalisten van onderzoeksplatform Follow the Money hun vak beleven: geheel onafhankelijk en tot op het bot gedreven. Omdat zij denken dat waarheidsvinding er meer toe doet dan ooit. Hoofdredacteur Eric Smit en sterredacteuren Eelke van Ark en Thomas Bollen vertellen hoe ze geldsporen volgen en de macht controleren. Ze doen een doekje open over alle weerstand die ze ontmoeten en de ontdekkingen die ze doen. Over de weerzin die de resultaten van hun graafwerk kunnen opleveren en de vreugde die onthullingen brengen. Het drietal maakt met collega’s JanJaap Rijpkema en Richard Jong ook de muziek die bij hun journalistieke expeditie past: muckraking meets rock-‘n-roll.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel zang: Eric Smit | bas: Eelke van Ark | gitaar: Thomas Bollen | slaggitaar en zang: JanJaap Rijpkema | drums: Richard Jong
Regie Leopold Witte
Website http://www.ftm.nl/
Recensies
Theaterkrant
“Het publiek was mateloos geboeid. Na elke monoloog van een van de onderzoeksjournalisten, speelt de voltallige band geweldige nummers die met geld te maken hebben, of het tegendeel daarvan. Rockmuziek die het schokkende van de onthullingen nóg krachtiger maakt.”
Datum & tijd
Wo 19 mrt | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 23,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]