Vanaf2 Producties Sam & Julia (Karina Schaapman) 1
© Karina Schaapman

PeuterVestival: Sam & Julia

Vanaf2 Producties (3+)

Datum & tijd
Zo 19 jan | 10:30 - 11:15
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 10,00
Incl. limonade en garderobe

Het is opnieuw muizen geblazen voor de twee nieuwsgierigste muizen van het land.

Na het grote succes van ‘Het Muizenhuis: Sam & Julia op reis’ kon een vervolg niet uitblijven. Dat is goed nieuws voor de kleintjes onder ons, die gek zijn op het muizenstel uit de populaire boekenreeks van Karina Schaapman. Ze krijgen opnieuw het bijzonder avontuurlijke leven van de twee nieuwsgierigste muizen van het land voorgeschoteld.
Als Sam en Julia hun lievelingsspeelgoed kwijtraken, is het muizen geblazen en begint een doldwaas avontuur door het muizenhuis heen. Ze gebruiken gevonden voorwerpen als snufjes om hun speelgoed terug te vinden, krijgen hulp van de andere muizenbewoners en maken muziek met alles wat ze maar kunnen vinden. Onderweg komen ze erachter dat het niet meer uitmaakt of ze vinden wat ze zochten, want alles wat je onderweg vindt, is veel leuker!

PeuterVestival
Op 19 januari is het feest voor peuters, ouders en grootouders! Kom samen naar het allergezelligste festival in De Vest: het PeuterVestival. Wat is er nu leuker dan een theater binnen te gaan, waarvan de foyer is veranderd in een echte speeltuin? Ook kun je heerlijk kleuren en zijn er natuurlijk veel mooie voorstellingen te zien. Niets leukers dan een peuterfestival!

Prentenboekstad
Kom lekker spelen in Prentenboekstad, gevormd door levensgrote prentenboeken. Kruip in de huid van je favoriete karakter uit een prentenboekje, bezoek de marktkraam met groenten, puzzel je eigen oversteekplaats of leg een mooie weg aan, tot het tijd is om naar de voorstelling te gaan!

Lees hier alles over het PeuterVestival.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
10:30 - 11:15
10:30 - 11:15
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Abke Bruins e.a.
Muziek Edith Leerkes
Regie Mark Haayema
Website http://www.vanaf2.nl/
Datum & tijd
Zo 19 jan | 10:30 - 11:15
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 10,00
Incl. limonade en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]