Belle En Beest Bestand A Geen Tekst 1600
© Marc Bos

Theater Terra

Belle en het Beest (4+)

Datum & tijd
Zo 30 mrt | 14:30 - 15:35
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 22,50
Incl. limonade en garderobe

Laat je betoveren door een sprookje dat zo oud is als de liefde zelf! Van de makers van De Tovenaar van Oz, Rapunzel en Peter Pan.

Na ‘Rapunzel’, ‘Sneeuwwitje’ en ‘Jungleboek’ presenteert Theater Terra de nieuwe fantasierijke familiemusical ‘Belle en het Beest’. Gebaseerd op het beroemde sprookje ‘La Belle et la Bête’ en bewerkt in de kenmerkende artistieke signatuur van Theater Terra, met poppenspel, inventieve decors en nieuwe muziek.

Belle en het Beest werd in de 18e eeuw geschreven en is sinds die tijd één van de meest gelezen sprookjes en de basis voor vele boeken, films en theatervoorstellingen. Het creatieve team van Terra baseert de nieuwe familiemusical op verschillende versies uit de vele tijdperiodes van dit klassieke sprookje.

Laat je betoveren door een sprookje dat zo oud is als de liefde zelf!
Wanneer de vader van een hecht gezin op reis moet om het geluk van de familie veilig te stellen, komt hij terecht in een kasteel. In de tuinen plukt hij een roos voor zijn dochter Belle. Dan verschijnt zijn gastheer: een Beest, die wil dat Belle naar zijn kasteel komt. Ziet Belle op tijd in dat het Beest eigenlijk een prins is, die alleen door ware liefde gered kan worden?

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
14:30 - 15:35
14:30 - 15:35
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Wesley de Ridder, Anouk Snel en Nikita Willemsen.
Muziek Fons Merkies
Regie Wesley de Ridder
Website http://www.theaterterra.nl/
Datum & tijd
Zo 30 mrt | 14:30 - 15:35
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 22,50
Incl. limonade en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]