Blok & Doos De Grote Haay Foto Drukwerk 1600

PeuterVestival: Blok & Doos

De Grote Haay (2+)

Datum & tijd
Zo 19 jan | 11:00 - 11:40
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 10,00
Incl. limonade en garderobe

Hoe de wereld mooier en kleurrijker wordt door samen te werken.

‘Blok & Doos’ is een beeldende, woordloze voorstelling van de makers en spelers van het prachtige ‘Poppetje van Papier’. Gemaakt voor de allerkleinsten, maar geschikt voor iedereen die ooit met blokken heeft gespeeld.
In de blokkendoos is alles duidelijk. Vierkant is vierkant, geel is geel, alles is gerangschikt en iedereen heeft een eigen plek. Lekker overzichtelijk. Tot er plotseling een eigenzinnig blok in de doos terechtkomt. Alle andere blokken zijn van slag. Het nieuwe blok kan van vorm veranderen, meerdere kleuren aannemen en zelfs lichtgevend zweven. Maar het laat de andere blokken ook zien dat er hele mooie nieuwe dingen kunnen ontstaan door samen met verschillende vormen iets op te bouwen.

PeuterVestival
Op 19 januari is het feest voor peuters, ouders en grootouders! Kom samen naar het allergezelligste festival in De Vest: het PeuterVestival. Wat is er nu leuker dan een theater binnen te gaan, waarvan de foyer is veranderd in een echte speeltuin? Ook kun je heerlijk kleuren en zijn er natuurlijk veel mooie voorstellingen te zien. Niets leukers dan een peuterfestival!

Prentenboekstad
Kom lekker spelen in Prentenboekstad, gevormd door levensgrote prentenboeken. Kruip in de huid van je favoriete karakter uit een prentenboekje, bezoek de marktkraam met groenten, puzzel je eigen oversteekplaats of leg een mooie weg aan, tot het tijd is om naar de voorstelling te gaan!

Lees hier alles over het PeuterVestival.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
11:00 - 11:40
11:00 - 11:40
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Aniek Stokkers, Dennis de Groot en Christiaan Koetsier
Muziek Jan Paul de Bondt
Regie Mark Haayema
Website http://www.degrotehaay.nl/
Datum & tijd
Zo 19 jan | 11:00 - 11:40
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 10,00
Incl. limonade en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]