Panama Pictures Tipping Point (Teis Albers) 1
© Teis Albers
© Teis Albers

Panama Pictures

Tipping Point

Datum & tijd
Do 13 feb | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 21,50
Incl. drankje en garderobe

Adembenemende balans-act op het grensvlak van dans en acrobatiek.

In een adembenemende balans-act gaan zes performers de confrontatie aan met een groot, nauwelijks te bedwingen object, dat oogt als een stuk ruimteafval. Zodra ze het beklimmen, kantelt het en moeten ze reageren om zich staande te houden. Die instabiliteit maakt ze kwetsbaar en afhankelijk van elkaar. De performers gaan op zoek naar evenwicht – van het object en van hun onderlinge verhoudingen – maar ontdekken dat ze daarbij genadeloos tegen de grenzen van hun individuele vrijheden aanlopen. Alleen door zich over te geven aan de wetten van de zwaartekracht én elkaar kunnen ze het object bespelen en overeind blijven, enkel door samen te werken kunnen ze voor heel even de perfecte balans en controle vinden.

‘Tipping Point’ is een uitdagende voorstelling op een spannende soundtrack over afhankelijkheid, machtsverhoudingen en oncontroleerbare elementen. Met een unieke, krachtige taal op het grensvlak van dans en acrobatiek, vol van risico’s, weet Panama Pictures de toeschouwers op het puntje van hun stoel te houden. “Een rijke schakering aan oogstrelende beelden en acrobatische toeren. Een voorstelling die tot het eind blijft boeien,” Scenes.

Vers van De Vest
Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2024-2025. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Selecteer 5 voorstellingen en betaal slechts € 60,00 of bestel voor € 100,00 maar liefst 10 voorstellingen (inclusief garderobe en drankje). Lees meer.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel dans en acrobatiek: Tarek Rammo, Francesco Barba, Davide Bellotta, Fabian Krestel, Arvi Yrjölä en Candela Murillo
Muziek muziekcompositie: Strijbos & van Rijswijk en Davide Bellotta
Website http://www.panamapictures.nl/
Recensies
Scenes
“Als toeschouwer worden we (…) getrakteerd op een rijke schakering aan oogstrelende beelden en acrobatische toeren. Een voorstelling die tot het eind blijft boeien.”
Theaterkrant
“Een enerverende voorstelling. (…) Het bewegende decor is fantastisch en alles bepalend.”
Datum & tijd
Do 13 feb | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 21,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]