Laura Van Dolron Niks Nieuws (Onbekend)

Laura van Dolron

Niks nieuws

Datum & tijd
Za 17 mei | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Incl. drankje en garderobe

Compromisloos recyclestuk over onze onstuitbare vernieuwingsdrang.

“Laura van Dolron is een natuurkracht die de wereld zacht maakt”, schreef NRC al eens in een vijfsterrenrecensie. Haar vorige voorstelling ‘Heel’ ging al nadrukkelijk over de roerige tijd waarin we leven. Zo ook ‘Niks nieuws’. Hoewel Van Dolron altijd al stukken recyclet, maakt ze ieder jaar een nieuwe voorstelling. Tot nu.

In dit compromisloze recyclestuk stort zij zich op ons verlangen naar iets nieuws. Zonder nieuw kostuum of decor, zonder iets nieuws te willen maken. Of zoals ze het zelf zegt: “Ik kan wel origineel willen zijn, maar we moeten iets gaan doen. Nu, allemaal! Dit is de eerste voorstelling waarin ik me bewust met de klimaatramp en de al ingezette massaextinctie ga bemoeien. Door niks nieuws te willen, maar te koesteren wat er is of te redden wat er nog te redden valt.” In ‘Niks nieuws’ zegt Van Dolron iets waars, iets belangrijks, iets wat de enorme vernieuwingsdrang die ons heeft voortgestuwd bij het afmatten en uitwonen van onze aarde een halt toeroept.

Vers van De Vest
Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2024-2025. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Selecteer 5 voorstellingen en betaal slechts € 60,00 of bestel voor € 100,00 maar liefst 10 voorstellingen (inclusief garderobe en drankje). Lees meer.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Recensies
NRC over ‘De Uitnodiging’
“Van Dolron is een natuurkracht die de wereld zacht maakt, met haar helende, nuchtere woorden en haar positieve blik op de wereld.”
De Telegraaf over ‘Geen Verhaal’:
“Laura maakt je deelgenoot van haar persoonlijke hartzeer en buigt dat om naar een hele pure voorstelling waarin veel mensen wel iets zullen herkennen.”
Datum & tijd
Za 17 mei | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]