Jeroen Spitzenberger, Shelley Bos E.A. Cyrano (Willem Van Walderveen) 2
© Willem van Walderveen

Jeroen Spitzenberger, Shelley Bos e.a.

Cyrano

Datum & tijd
Vr 6 jun | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 39,50
Incl. drankje en garderobe

Muzikale komedie, scherp als een sabel, met Jeroen Spitzenberger in zijn droomrol.

Het iconische verhaal over Cyrano de Bergerac is een tragikomische klassieker over gezien en gehoord worden in de liefde. Met taal en verbeelding als wapen en voor de zekerheid een zwaard achter de hand. Acteur Jeroen Spitzenberger speelt de titelheld, zijn droomrol, in deze gloednieuwe en eigentijdse bewerking vol met fonkelende poëzie, livemuziek en spitsvondige teksten, scherper dan een sabel.

In het wereldberoemde verhaal, gespeeld door elfkoppige topcast van acteurs en muzikanten, ontwikkelt zich een spannende liefdesdriehoek. Cyrano, de charmante en eigenzinnige meesterdichter, verbergt zijn liefde voor Roxanne (Shelley Bos) vanwege zijn opvallende, lelijke neus. Hij zet de knappe Christian (Keanu Visscher) in om haar hart toch te winnen.

‘Cyrano’ is een tijdloos verhaal over liefde, zelfbeeld en de druk van de maatschappij – actueler dan ooit in een tijd waarin social media de perceptie van ons ideaalbeeld beïnvloedt – dat je een keer gezien móet hebben!

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Jeroen Spitzenberger, Shelley Bos, Keanu Visscher, Rian Gerritsen, Rein Hofman, Finn Poncin, Sem Konijn, Inonge Jante Stekelenburg, Julie-Anne Sikkens
Muziek Fons Merkies
Regie Jasper Verheugd
Website http://www.bostheaterproducties.nl/
Datum & tijd
Vr 6 jun | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 39,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]