NKO 11 Oktober 2024 Francesca Aspromonte © Ribalta Luce Studio 1600
Francesca Aspromonte © Ribalta Luce

Nederlands Kamerorkest

Pergolesi’s Stabat Mater

Datum & tijd
Vr 11 okt | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 33,00
Incl. drankje en garderobe

Met Tim Mead en Francesca Aspromonte hebben we twee absolute meesterzangers van het barokke repertoire in huis. Het Nederlands Kamerorkest begeleidt hen in het beroemde en geliefde Stabat Mater van Pergolesi. Met daarnaast prachtige muziek van Wassenaer en Stravinsky, waarin Pergolesi stiekem ook nog even opduikt.

Pergolesi Stabat Mater
Van Wassenaer Concerto Armonico nr. 2
Stravinsky Pulcinella Suite

Nederlands Kamerorkest
Gordan Nikolić, leiding en viool
Francesca Aspromonte, sopraan
Tim Mead, countertenor

Muziekcafé
Om 19.30 uur, voorafgaand aan het concert, is er altijd  een voorprogramma. Een voorprogramma waarvan de vorm varieert: je krijgt een inleiding op de werken, er is een interview met de dirigent of solist of je kunt luisteren naar een intiem concert van de musici uit het Nederlands Kamerorkest. Gratis toegankelijk voor bezoekers van het concert. Laat je verrassen! Tijdens het online bestellen of via Mijn Vest kun je hiervoor een gratis ticket bestellen; indien nog beschikbaar.

Met korting naar het Nederlands Kamerorkest
Ben je een liefhebber van het Nederlands Kamerorkest of wil je met hen kennismaken? Profiteer dan van een mooie korting. Als je twee concerten boekt, ontvang je € 2,50 korting per kaartje. Bestel je drie concerten? Dan ontvang je € 5,- korting per kaartje. En bij vier of vijf concerten loopt de korting op tot € 7,50 per kaartje. Bezoek het NKO op 11 oktober, 22 november, 15 december, 2 maart of 13 april. Bekijk hier het abonnement.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Datum & tijd
Vr 11 okt | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 33,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]