NKO 20241122 Liza Ferschtman C Marco Borggreve 1600
Liza Ferschtman © Marco Borggreve

Nederlands Kamerorkest & Liza Ferschtman

Mozarts Vioolconcert nr. 1

Datum & tijd
Vr 22 nov | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 33,00
Incl. drankje en garderobe

Liza Ferschtman leidt het Nederlands Kamerorkest in een sprookjesachtig programma dat een totaalervaring belooft te worden voor (bijna) al je zintuigen. Wolfgang Amadeus Mozart staat centraal: geniet onder andere van zijn opgewekte Eerste vioolconcert, met Ferschtman als solist, en delen uit Mozarts geliefde ‘Gran Partita’.

Mozart Vioolconcert nr. 1
Mozart Symfonie nr. 35 ‘Haffner’
Mozart Delen uit Serenade nr. 10 ‘Gran Partita’
Vanessa Lann Opdrachtwerk

Nederlands Kamerorkest
Liza Ferschtman, leiding en viool

Muziekcafé
Om 19.30 uur, voorafgaand aan het concert, is er altijd  een voorprogramma. Een voorprogramma waarvan de vorm varieert: je krijgt een inleiding op de werken, er is een interview met de dirigent of solist of je kunt luisteren naar een intiem concert van de musici uit het Nederlands Kamerorkest. Gratis toegankelijk voor bezoekers van het concert. Laat je verrassen! Tijdens het online bestellen of via Mijn Vest kun je hiervoor een gratis ticket bestellen; indien nog beschikbaar.

Met korting naar het Nederlands Kamerorkest
Ben je een liefhebber van het Nederlands Kamerorkest of wil je met hen kennismaken? Profiteer dan van een mooie korting. Als je twee concerten boekt, ontvang je € 2,50 korting per kaartje. Bestel je drie concerten? Dan ontvang je € 5,- korting per kaartje. En bij vier of vijf concerten loopt de korting op tot € 7,50 per kaartje. Bezoek het NKO op 11 oktober, 22 november, 15 december, 2 maart of 13 april. Bekijk hier het abonnement.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Datum & tijd
Vr 22 nov | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 33,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]