Remembering Elvis 1920X650px (C) Rechtenvrij

Elvis Tribute Artists

Remembering Elvis

Datum & tijd
Wo 20 nov | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 45,00
Incl. drankje en garderobe

Een complete en unieke Elvis ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent.

Vier van de allerbeste Elvis Tribute Artists ter wereld worden begeleid door een waanzinnige band die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis-artiesten tot grote hoogte laten stijgen. Verlies jezelf in een wereld van 'Unchained Melody' en 'Burning Love'.

Over de tribute artists
Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion, European Champion, Images of The King World Champion: alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, 'You can't help falling in love'.

Het grote jonge talent Louis Brown uit Engeland wist bij zijn eerste Europees kampioenschap het publiek weg te blazen en won direct de publieksprijs. Vanaf dat moment ontpopte hij zich tot een Elvis Tribute Artist die niet meer weg te denken is op het Elvis-podium en liggen er vele wereldtitels op hem te wachten. Deze jongen móet je zien en horen!

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 16 jaar uit en is binnen die tijd wereldwijd bekroond met vele onderscheidingen. Zijn gouden stem wordt gezien als degene die 'The King' het meest evenaart.

De jonge Michael Glaysher uit Engeland mag uiteraard niet ontbreken. Met een volle prijzenkast die hij over de hele wereld heeft verzameld, startte hij vooral als de jonge Elvis uit de 50's. Onderhand is zijn repertoire verbreed en kan hij werkelijk alles. Daarnaast is hij al een aantal jaar het vaste gezicht in de 'Sun Record' tour.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Datum & tijd
Wo 20 nov | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 45,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]