Daniël Arends Had Ik Maar Nooit Zo Aardig Gedaan (Scala Photography) 2

Daniël Arends

Had ik maar nooit zo aardig gedaan

Datum & tijd
Do 28 nov | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 29,50
Incl. drankje en garderobe

** Let op: deze voorstellingen worden verplaatst naar 23 en 24 maart. Kaarthouders worden spoedig per e-mail geïnformeerd.**

‘Alweer een nieuwe show van Daniël Arends? Jemig, als dat niet ten koste van de kwaliteit gaat eet ik mijn hoed op. Nou ja, misschien toch gewoon maar weer gaan…’ We horen het je al zeggen. En ja, het tempo waarin Arends zijn niets en niemand ontziende sterrenshows op ons loslaat, is inderdaad moordend. Maar met die kwaliteit zit het wel goed, gezien de recensies van zijn voorstelling ‘Thuis praat ik bijna ooit’: “Een prikkelend, rond verhaal vol bedekte zelfspot, met absurde en minder absurde grappen. Op een volmaakte manier valt alles samen wat Daniël Arends zo overdonderend goed maakt, of zeg na afloop maar gerust: de beste,” ★★★★★ de Volkskrant.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Regie Raoul Heertje
Website http://www.danielarends.nl/
Recensies
de Volkskrant over ‘Thuis praat ik bijna ooit’
“Een prikkelend, rond verhaal vol bedekte zelfspot, met absurde en minder absurde grappen die stuk voor stuk de zinnigheid van zijn betoog onderstrepen. (…) Op een volmaakte manier valt alles samen wat Daniël Arends zo overdonderend goed maakt, of zeg na afloop maar gerust: de beste.”
Datum & tijd
Do 28 nov | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 29,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]