Bert Visscher Dat Zie Je Een Ander Niet Doen (Bertil Van Wieren)

Bert Visscher

Dat zie je een ander niet doen (reprise)

Datum & tijd
Do 30 jan | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 34,00
Incl. drankje en garderobe

Voor de aller- aller- allerlaatste keer komt Bert Visscher het theater op stelten zetten en dan stopt hij er echt mee. Hij laat je natuurlijk niet zomaar in de steek en gaat bepaald niet geruisloos richting geraniums en bingo. Dus met veel plezier en 43 jaar theater in de benen komt Bert Visscher nog één keer gezellig langs. En dat was het dan, hij is immers ook geen zestig meer. Naast nieuwe idioterie en materiaal dat nog op de plank lag, duikt Bertje Vis ook in het verleden, van Barbie Ken tot bloemschikken en van de klushoek tot de stotteraar van motorclub No Calendar. Hij stopt dus niet alleen op zijn hoogtepunt, maar ook met zijn hoogtepunten. Voor het laatst. Of hadden we dat al gezegd?

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Recensies
Algemeen Dagblad over ‘Hij wordt vanzelf moe’:
“Nieuwe Visscher is onbetaalbaar geestig. (…) Hij duikt nu in de romantiek van het zigeunerleven en stoft op geheel eigen wijze de onvergankelijke clichés van het nomadische leven af. (…) Visscher buit zijn komische talent – het prethoofd, zijn onbeschaamde verkleedpartijen, de woede wanneer dingen wéér niet lukken – ten volle uit, waarbij hij, de sukkelaar met de beste intenties, een chaos creëert die de zaal doet golven van het lachen. Zijn tempo is onnavolgbaar, zijn arsenaal aan grappen en grollen onuitputtelijk.”
NRC Handelsblad over ‘Hij wordt vanzelf moe’:
“Visscher voegt opnieuw een energieke, zeer grappige show toe aan zijn oeuvre, waarmee hij bewijst nog lang niet moe te zijn.”
Datum & tijd
Do 30 jan | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 34,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]