Marja Van Katendrecht Aan Boord Bij Marja (Onbekend) 5

Marja van Katendrecht

Aan boord bij Marja (Dinsdagmatinee)

Datum & tijd
Di 15 apr | 14:00
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 20,00
Incl. drankje en garderobe

Reis vol exotische bestemmingen, onverwachte wendingen en vervreemdende gezelligheid.

Stap aan boord bij Marja voor een middag vol plezier en avontuur. Na haar iconische voorstellingen over Tupperware, de Landelijke Dooie Sterren en Relatie Advisatie, gooit Marja nu alle trossen los voor een onvergetelijke reis, geïnspireerd op de brieven van haar wereldreizende man, Kapitein Sterling. Ervaar de wereld door de ogen van Marja en laat je meevoeren op de golven van haar betoverende verhalen, begeleid door vrolijke en ontroerende deuntjes die het hart doen dansen. Stap aan boord en ontdek samen met Marja exotische bestemmingen, lach om onverwachte wendingen en zet koers richting vervreemdende gezelligheid. Kortom, hijs samen met Marja de zeilen voor een avond vol theatermagie en keer huiswaarts met een verfrissende kijk op de wereld om je heen.
Vanzelfsprekend is deze cruise volpension! Dus laat je zorgen achterwege terwijl je geniet van een avond vol entertainment.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
14:00
14:00
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Recensies
Theaterkrant over ‘Marja’s Relatie Advisatie Show’
“Marja van Katendrecht geeft oprecht en liefdevol advies in opgewekte relatiecursus, waarin we meeleven met een herkenbaar, droogkomisch personage. (…) Voor een avondje schuddebuiken van het lachen ben je aan het verkeerde adres; voor een glimlach en een goed gesprek na afloop, des te meer.”
Datum & tijd
Di 15 apr | 14:00
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 20,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]