Martijn Koning Overkill (Rechtenvrij) 2

Martijn Koning

Overkill (reprise)

Datum & tijd
Vr 27 sep | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 22,50
Incl. drankje en garderobe

“Met schuimend spelplezier zet Koning zijn verbazing en overtuigingen neer,” NRC.

Martijn Koning dendert het liefst door. Door de actualiteit en door het leven van alledag. Om het van zich af te schudden en er de spot mee te drijven. Kleine dingen blaast hij het liefst enorm op, grote zaken noemt hij bij voorkeur achteloos in een bijzin. Liever dan de mens bestudeert Martijn de dieren. Van de bultrugwalvis tot de haarfollikelmijt, geen groter plezier dan Martijn ermee aan de haal te zien gaan. Waar ben je in betere handen dan bij iemand die het ook niet weet, maar die je wel keihard laat lachen?

“Met schuimend spelplezier zet Koning zijn verbazing en overtuigingen neer. (…) Wat gebleven is, is de onmiskenbare charme en energie van zijn optreden,” NRC over zijn voorstelling ‘Appeltjes Schillen’.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Recensies
NRC over Martijns vorige voorstelling ‘Appeltjes Schillen’
“Hij creëert nieuwe sprookjes, dialogen en beeldt al die werelden uit. Wat gebleven is, is de onmiskenbare charme en energie van zijn optreden.”
Trouw over Martijns vorige voorstelling ‘Appeltjes Schillen’
“Op alle reacties uit het publiek heeft Koning wel een gevat antwoord. Hier toont zich zijn lange ervaring als stand-upper bij de Amsterdamse comedyclub Toomler. Komisch talent en vlieguren blijven daarmee Konings grootste troeven. Ze bieden een solide basis voor een vermakelijke avond.”
Datum & tijd
Vr 27 sep | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 22,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]