Via Rudolphi Producties Het Debuut 2024 (Perla Van Kessel & Roel Van De Ven) 2
© Perla van Kessel & Roel van de Ven

Via Rudolphi Producties

Het Debuut 2024

Datum & tijd
Vr 4 okt | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 18,50
Incl. drankje en garderobe

“Ongepolijste theaterpareltjes van prille makers,” de Volkskrant.

Het Debuut is voor veel beginnende makers van onschatbare waarde gebleken: veel van hen groeiden uit tot gevestigde namen, zoals Rundfunk, George Tobal, URLAND, Caro Derkx en La Isla Bonita. Dus ook voor de avontuurlijk ingestelde theaterliefhebber is dit een avond om niet te missen: hier kun je als een van de eersten de makers van de toekomst zien, pioniers waar je ongetwijfeld later nog veel van gaat horen. Via Rudolphi Producties struint ook dit jaar weer de festivals en afstudeervoorstellingen af om jong talent te scouten en presenteert tijdens Het Debuut de drie opvallendste producties van 2024. “Een bijzonder, jaarlijks initiatief, dat niet genoeg geprezen kan worden en eigenlijk meer navolging verdient,” schreef NRC in 2023.

Zittenblijvers
Blijf na de voorstelling nog even zitten, want we trakteren je op Zittenblijvers. Sophie van Hecke (zangeres, actrice en theatermaker) gaat met de spelers in gesprek over het maakproces en de repetities én we leren de personen achter de personages kennen. Aan het eind van het gesprek zal er nog ruimte zijn voor een aantal publieksvragen. Zittenblijvers vindt direct na afloop plaats in zaal en duurt 20 à 30 minuten. Deelname is gratis. Reserveren is niet nodig.

Vers van De Vest
Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2024-2025. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Selecteer 5 voorstellingen en betaal slechts € 60,00 of bestel voor € 100,00 maar liefst 10 voorstellingen (inclusief garderobe en drankje). Lees meer.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Recensies
NRC in 2023
“Het Debuut [..] Een bijzonder, jaarlijks initiatief, dat niet genoeg geprezen kan worden en eigenlijk meer navolging verdient.”
de Volkskrant in 2023
“Het concept staat garant voor ongepolijste theaterpareltjes van prille makers die je vaak later in het reguliere circuit weer tegenkomt.”
Datum & tijd
Vr 4 okt | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 18,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]