250308 Tofu Cowboy Fullres 17

Steyn de Leeuwe

Tofu Cowboy

Datum & tijd
Wo 12 mrt | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Incl. drankje en garderobe

Een krankzinnige, virtuoze, muzikale, borderline, onemanshow.

Tofu Cowboy is een muzikale tragikomische onemanshow over mensen die niet meer mee kunnen komen in de vaart van de huidige maatschappij. Over de dunne grens van wanneer je een zorgverlener en wanneer je juist zorgbehoevend bent. Over de stemmen in ieder zijn hoofd en over de eenzaamheid die ons verbindt.
In de corona-tijd moest acteur Steyn de Leeuwe op zoek naar ander werk. Want op het toneel staan mocht niet meer. Hij besloot te gaan werken in de zorg. De enige beroepsgroep die nog wel applaus kreeg. Hij dompelde zich onder in de psychiatrie. Daar hielp hij een jaar lang een groep mensen, maar kreeg steeds meer last van de stemmen in zijn eigen hoofd.
Tofu Cowboy is een krankzinnige, virtuoze, muzikale, borderline, onemanshow. Na afloop vraag je je af, wie is er nou eigenlijk gek?

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Steyn de Leeuwe
Muziek muzikaal advies: Eef van Breen
Regie Titus Tiel Groenestege
Website http://www.kobratheater.nl/
Recensies
NRC
“Met zijn innemende mix van spel, poëzie en muziek trekt De Leeuwe het publiek direct zijn verhaal in en laat hij de toeschouwers niet los tot hij is uitverteld”
de Volkskrant
“Steyn de Leeuwe heeft een enorme energie, apenkooit over het podium en zet een behoorlijke stem op”
Theaterkrant
“Een aanstekelijke en humoristische solo, waarbij De Leeuwe voorzichtig een aanzet doet om de vooroordelen en oorzaken van mentale problematiek te doorbreken en herzien”
Scènes
“Tofu Cowboy is boeiend theater, waarin toneel, poëzie, muziek en alles daartussenin samenvallen in een sterke performance”
Datum & tijd
Wo 12 mrt | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]