George & Eran Producties Je Mag Ook Niks Meer Zeggen (Diederick Bulstra) 2
© Diederick Bulstra

George & Eran Producties

Je mag ook niks meer zeggen

Datum & tijd
Do 7 nov | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Incl. drankje en garderobe

Met veel humor en vaart balanceren op het dunne koord van elkaars grenzen.

‘Je mag ook niks meer zeggen’ is een actuele, persoonlijke stand-up-theatervoorstelling over verschuivende grenzen. Over nieuwe woorden en oude gebruiken. Over twee jongens, Jonata en Eran, van verschillende afkomst en over generaties die op zoek gaan naar een veilig looppad door dit moderne mijnenveld. Met veel humor en vaart balanceren ze op het dunne koord van elkaars grenzen en die van een veranderende maatschappij. De ene stap voorzichtig voor de ander zettende. Voorzichtig. Adem in, adem uit. Kijk waar je loopt. Want een misstap is zo begaan…
Achter George & Eran gaan de Syrische Nederlander George Elias Tobal en de Joodse Hollander Eran Ben-Michaël schuil. Ze voeren zelfgeschreven stukken op als ‘George & Eran worden racisten’ en ‘De brieven van Mia’ met de bedoeling een menselijk gezicht te geven aan grote thema’s. Zo proberen ze grip te krijgen op brandende en soms abstracte kwesties en gebeurtenissen, thema’s die ons dagelijks leven binnendringen en ons bewust of onbewust beïnvloeden.

Vers van De Vest
Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2024-2025. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Selecteer 5 voorstellingen en betaal slechts € 60,00 of bestel voor € 100,00 maar liefst 10 voorstellingen (inclusief garderobe en drankje). Lees meer.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Eran Ben-Michaël en Jonata Taal
Muziek Jonata Taal
Website http://www.georgeeneranproductions.nl/
Datum & tijd
Do 7 nov | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]