Vers van De Vest

Ga mee op theateravontuur!

Wegens groot succes is de serie Vers van De Vest dit seizoen uitgebreid met Grote Zaal voorstellingen en concerten in de Grote Kerk.
Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie!


Boek 5 of 10 van de in totaal 24 Vers van De Vest voorstellingen en concerten en geniet met grote korting van de vele bijzondere producties. Voor 5 voorstellingen betaal je € 45 en voor 10 voorstellingen slechts € 80 (een kaartje kost dus € 9 of € 8 per voorstelling).

Op avontuur
Vers van De Vest is een zorgvuldig geselecteerde reeks van 24 voorstellingen en concerten. Heel uiteenlopend in inhoud, uitvoering en sfeer, maar allemaal uitdagend en avontuurlijk. Nieuw dit seizoen is dat je ook een aantal voorstellingen en concerten in de Grote Kerk en Grote Zaal kunt opnemen in je serie.

Je kunt kiezen voor werk van aanstormend talent bij gerenommeerde gezelschappen als Het Nationale Theater en Orkater. Of voor bijzondere combinaties tussen verschillende genres (o.a. theater en illusie bij Jakop Ahlbom, of dansmaker Samir Calixto met het Cello Octet). Welke keuze je ook maakt, je ontvangt gegarandeerd een inspirerende theaterbelevenis!

Je kiest zelf vijf of tien voorstellingen uit de lijst of volgt de serie van de programmeur. Stop de kaartjes in je winkelmandje en de korting wordt automatisch verrekend. Voor Vers van De Vest is slechts een beperkt aantal plaatsen in deze goedkope serie beschikbaar, dus maak snel uw keuze, want op = op. Kaarten voor alle voorstellingen zijn ook los verkrijgbaar.

Er zijn helaas geen Vers van De Vest tickets meer beschikbaar voor het concert van het Nederlands Kamerorkest