Vers van De Vest

Ga mee op theateravontuur!

Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2020-2021. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie!

Boek 3 van de in totaal 8 Vers van De Vest-voorstellingen en -concerten en geniet met grote korting van de vele bijzondere producties. Voor deze 3 gekozen voorstellingen betaal je in totaal €30 (dus slechts € 10 per voorstelling). Bekijk deze video voor een leuke sfeerimpressie van Vers van De Vest.

Op avontuur
Vers van De Vest is een zorgvuldig geselecteerde reeks van 8 voorstellingen en concerten. Heel uiteenlopend in inhoud, uitvoering en sfeer, maar allemaal uitdagend en avontuurlijk. Je kunt kiezen voor werk van aanstormend talent bij gerenommeerde gezelschappen of voor bijzondere combinaties tussen verschillende genres. Welke keuze je ook maakt, je ontvangt gegarandeerd een inspirerende theaterbelevenis!

Je kiest zelf drie voorstellingen uit de lijst. Stop de kaartjes in je winkelmandje en de korting wordt automatisch verrekend. Voor Vers van De Vest is slechts een beperkt aantal plaatsen in deze goedkope serie beschikbaar, dus maak snel uw keuze, want op = op. Kaarten voor alle voorstellingen zijn ook los verkrijgbaar.

Deze serie betreft voorstellingen tot en met december. Hierna volgt mogelijk weer een nieuwe serie.