Rust En Vreugd Nieuw 1600
© Alain de Cruijff & Retatchi Amsterdam

Rust en Vreugd

Dé opvolger van de succesvolle Hendrik Groen reeks

Datum & tijd
Za 4 mei | 20:30
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 35,00
Incl. drankje en garderobe

Na de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen, verruilt de auteur het verzorgingshuis voor een volkstuin en kruipt in de huid van de 68-jarige Emma Quaadvliegh.

Emma - een glansrol voor Doris Baaten - is nog maar kort weduwe als zij tijdens het opruimen een vergeten inschrijving terugvindt voor een tuinhuisje op ‘Rust en Vreugd’. In gedachten aangespoord door haar overleden man gaat ze kijken en wordt op slag verliefd. Dat ze geen groene vingers heeft maakt niet uit, want een gezellige bonte groep medebewoners schiet direct te hulp.

Tuincontrole commissies en onderlinge strijd blijken echter de vreugde in het groene paradijs te verstoren. Emma besluit vol bravoure in actie te komen tegen de vele ongeschreven regels. Ondanks haar verdriet vindt ze op de tuin haar geluk weer terug mede dankzij haar nieuwe vrienden.

De schrijver van Hendrik Groen weet, dit keer door de ogen van Emma, wederom op komische wijze onze maatschappij onder een vergrootglas te leggen. Met veel humor en vilein. 'Rust en Vreugd' is een ontroerende, herkenbare en vooral tenenkrommend grappige muzikale voorstelling. Voor iedereen die het leven vol wil aangrijpen!
Naast een topcast bestaande uit Doris Baaten, Wil van der Meer, Sanne Fransen, Linda Wagenmakers en Scott Reniers spelen meerdere amateurs van musical- en toneelverenigingen uit de regio mee.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Doris Baaten, Wil van der Meer, Sanne Franssen, Linda Wagenmakers, Scott Reniers en Mats Hoogland. En afwisselend te zien: Aurelia Fontijn, Olivia Pont, Sèno Franken en Zoey Sophia Tol.
Regie Bruun Kuijt
Meer informatie Speel mee in Rust en vreugd! Voor de voorstelling Rust en vreugd is Bos Theaterproducties op zoek naar amateurs (m/v/x) met spelervaring: - Ben jij tussen de 30 en 60 jaar? - Heb jij spelervaring (bij een amateur- of semiprofessioneel gezelschap)?* - Ben je in februari en maart 2024 overdag beschikbaar voor een aantal repetities (in Amsterdam) en van maart t/m juni 2024 in de namiddag / avond beschikbaar om in maximaal 10 tot 15 voorstellingen in de tournee mee te spelen? - Lijkt je het leuk om een bewoner op het volkstuincomplex Rust en vreugd te spelen? Reageer dan op deze oproep! Je kunt tot en met 31 augustus reageren op deze oproep door een mail met CV (waarop je kort je spelervaring toelicht) én foto toe te sturen naar rustenvreugd@bostheaterproducties.nl t.a.v. Janiek Bouman. Na 31 augustus wordt bekend gemaakt wie er uitgenodigd wordt voor een auditie / workshop. * Ervaring met zang is niet noodzakelijk
Website http://www.bostheaterproducties.nl/
Datum & tijd
Za 4 mei | 20:30
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 35,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]