1600 MALLEBABBE MAR24 FINAL HIGH RES AW
© Claude Vanheye Fotografie
© Claude Vanheye Fotografie

Malle Babbe

De Rob de Nijs musical

Met liveorkest.

Datum & tijd
Za 22 feb | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 65,00
Incl. drankje en garderobe

Zijn hits, zijn affaires en zijn grote liefde.

De muziek en de rijke carrière van Rob de Nijs komen tot leven in de gloednieuwe musical ‘Malle Babbe’. Het laatste project van Rob de Nijs, in samenwerking met Joop van den Ende. Op meeslepende wijze komen alle hoogte- en dieptepunten van zijn indrukwekkende artiestenbestaan, ontelbare affaires en zijn grote liefde voorbij. Een avond vol herkenbaarheid, verrassingen en al zijn grote hits. Het verhaal is gebaseerd op een waargebeurd en bepalend moment in het leven van Rob. Door de ziekte van Parkinson is hij tot weinig meer in staat. Om hem op te vrolijken neemt Jet hem mee terug naar zijn jongere jaren en stappen ze samen in het Circus van zijn Geheugen. Vergezeld door bekende personages als Jan Klaassen de Trompetter, Zuster Ursula en Malle Babbe herbeleven ze hoogtepunten uit zijn spraakmakende carrière. Het winnen van zijn eerste talentenjacht, een tv-optreden bij Willem Duys en nog veel meer. En hoe zat het nou echt met zijn liefdesleven en de honderden affaires? Een sterrencast brengt het verhaal en alle grote hits, begeleid door een liveorkest. Rob neemt je nog één keer mee naar de kroegen met blond schuimend bier, waarin hij afrekent met de heren van fatsoen.

De voorstelling van zondagmiddag 23 februari is ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking
Een blindentolk van Komt het Zien! verzorgt live audiodescriptie. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel inleiding. Heeft u een visuele beperking, kies in het bestelproces voor de tickets waar 'met blindentolk' bij staat. U ontvangt voorafgaand aan de voorstelling van ons nog een servicemail met verdere praktische informatie. Heeft u vragen, bestelt u liever telefonisch of komt u met een blindengeleidehond? Neem contact op met de kassa via kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
14:30
14:30
Grote Zaal
Grote Zaal
19:00
19:00
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Meer informatie Na een grondig auditieproces zijn er nog twee personen in de running voor de felbegeerde titelrol. Zij worden de komende maanden intensief begeleid middels workshops, lezingen en coachingsessies. Met als doel om niet zozeer een dubbelganger te vinden maar een acteur die de vereiste combinatie van zang- en acteertalent heeft om de unieke persoonlijkheid en klank van Rob de Nijs recht te kunnen doen. In september wordt de knoop doorgehakt en zal bekend zijn wie Rob gaat vertolken in de musical Malle Babbe. Quote Joop van den Ende en Jet de Nijs “In oktober 2021 begonnen onze gesprekken met Rob over een project rondom zijn repertoire. We hebben meerdere ideeën uitgewerkt en vinden het een eer een musical te mogen maken over iemand die muzikaal zoveel heeft betekend. Ik kijk erg uit naar deze bijzondere samenwerking.” Joop van den Ende, Creative Producer bij MediaLane Theater “Wij zijn ongelofelijk trots en blij dat MediaLane Theater deze musical gaat produceren met een team onder leiding van Joop van den Ende, schrijver Dick van den Heuvel en Maurice Wijnen. Hun kwaliteitsreputatie past zo bij wat Rob zijn hele muzikale leven nagestreefd heeft. Wij kijken er enorm naar uit, zowel voor Rob zijn fans als voor de musicalliefhebber.” Jet de Nijs
Website http://www.medialanetheater.nl/
Datum & tijd
Za 22 feb | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 65,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]