NANOEK The Last Five Years (Liza Kollau) 1600
© Liza Kollau

NANOEK

The Last Five Years

Datum & tijd
Vr 8 nov | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 26,00
Incl. drankje en garderobe

De succesvolle off-Broadway musical 'The Last Five Years' komt naar de theaters! Een intieme en eigenzinnige musical over liefhebben en loslaten.

NANOEK liet met twee geweldig ontvangen nieuwe musicals “een frisse wind door de musicalwereld waaien,” aldus Theaterkrant. Met ‘The Last Five Years’ zet het gezelschap ditmaal een succesvolle off-Broadway-musical op de planken, een intiem en eigenzinnig verhaal over liefhebben en loslaten. Met een gloednieuwe versie van een all-female team, een ijzersterke cast, een eigentijdse vertaling en prachtige muziek, wordt dit een niet-te-missen avond voor de musicalfans.

'The Last Five Years', geschreven en gecomponeerd door Jason Robert Brown, vertelt het verhaal over twee New Yorkers die in vijf jaar tijd van hevige liefde naar een break-up bewegen. Voor de twintigers ligt de wereld aan hun voeten. Actrice Cathy probeert haar plekje te veroveren in de theaterwereld, terwijl romanschrijver Jamie zijn eerste boek publiceert en op de rand van groot succes staat. We volgen Jamie’s verhaal in chronologische volgorde, terwijl we Cathy’s verhaal juist achterstevoren beleven vanaf het einde van hun turbulentie relatie. Hun paden kruisen elkaar slechts één keer, op hun bruiloft.

Zonder de oorspronkelijke tekst en de muziek uit het oog te verliezen, poogt NANOEK het verhaal een nieuwe female gaze mee te geven. Door deze spannende en frisse versie van 'The Last Five Years' raakt dit herkenbare liefdesverhaal je recht in het hart.

Vers van De Vest
Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2024-2025. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Selecteer 5 voorstellingen en betaal slechts € 60,00 of bestel voor € 100,00 maar liefst 10 voorstellingen (inclusief garderobe en drankje). Lees meer.

Over NANOEK
Deze producent van brave new musicals werd bejubeld in de pers en is meermaals bestempeld tot een verrijking voor het Nederlands musicalgenre. De musical MELK, die in najaar 2023 door heel Nederland te zien was, is bekroond met maar liefst 5 Musical Awards voor Beste Muziek, Liedteksten en Compositie, Beste Script en Dialogen, Beste Nederlands Oorspronkelijke Musical en Beste Kleine Musical. NANOEK creëert zowel geheel nieuwe musicals met brave new stories als bestaande musicaltitels die worden bewerkt met een brave new gaze.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Muziek Jason Robert Brown
Regie Anouk Beugels en Suzanne Heijdra
Meer informatie Judith Boesen
Website http://www.stichtingnanoek.nl/
Recensies
Trouw over NANOEK
“Precies wat de musicalwereld nodig heeft.”
Theaterkrant over NANOEK
“NANOEK laat een frisse wind waaien door de musicalwereld.”
Volkskrant over MELK
“Op een score van elektronische muziek laat NANOEK weer een frisse wind waaien door de musicalwereld” – Theaterkrant (over MELK)“Aangename, onopgesmukte productie over moeders en kinderen”
Datum & tijd
Vr 8 nov | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 26,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]