OG3NE Talentstage ZOP 30 Jun 2019

Zomer op het Plein


In de zomer van 2021 werden festivals Zomer op het Plein en Zomer in De Mare samengevoegd in de maanden juni, juli en augustus. Om de bezoekersstroom te reguleren, vonden de festivals dit jaar binnen plaats. In een prachtig aangeklede Grote Zaal van TAQA Theater De Vest waande het publiek zich in festivalsfeer. Om zoveel mogelijk liefhebbers te bereiken, werden alle voorstellingen twee keer gespeeld. De zaal werd gevuld met inachtneming van de 1,5 meter maatregel.

Zomer op het Plein
Elk weekend tussen 26 juni en 8 augustus kon je in de Grote Zaal genieten van grote namen als Trijntje Oosterhuis, Tim Akkerman, Roxeanne Hazes, Sjors van der Panne, Sven Hammond en meer. Er was dans van Dans 155 en in samenwerking met Filmhuis Alkmaar een filmavond met twee mooie films. 

Zomer in De Mare 
Elke woensdag tussen 7 juli en 4 augustus om 16.00 en 19.30 uur waande je je in De Vest in de sfeer van de Rekerhout en kon je op ongedwongen manier kijken naar verrassend straattheater voor de hele familie. Er waren verschillende circusdisciplines, van acrobatiek, trampoline tot absurdistisch theater.  

Volg Zomer op het Plein op Facebook en Instagram om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen. Vragen? Stuur een e-mail naar post@zomerophetplein.nl

Zomer op het Plein en Zomer in De Mare worden mogelijk gemaakt door TAQA Theater De Vest, Gemeente Alkmaar en Grand Café Klunder. Met dank aan Winkeliersvereniging De Mare, theaterbureau HH Producties (Huub Heye & Tanja Ruiter), alle vrijwilligers en andere betrokkenen.

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]