OG3NE Talentstage ZOP 30 Jun 2019

Zomer op het Plein en Zomer in De Mare


Zomer in De Mare en Zomer op het Plein gaan deze zomer door!
Vanaf 28 mei gaat TAQA Theater De Vest weer naar buiten en start de tiende editie van Zomer in De Mare in park De Rekerhout. Een feestje voor de hele familie, met elk weekend een mooi en gratis toegankelijk programma voor jong en oud. Nieuw in De Mare: Picknickconcerten op de zaterdagavond! Neem zelf een picknickmandje mee of schuif aan bij VERS eten en drinken en koop een heerlijk vers hapje voor een mooie prijs. Als toetje wordt een gratis voorstelling geserveerd!

Na de activiteiten in De Mare start op 24 juni Zomer op het Plein. Elk weekend programmeert De Vest gratis optredens op het Canadaplein in hartje Alkmaar. Kom op zomerse vrijdag- en zaterdagavonden sprankelende shows en artiesten bewonderen en beleef schitterende concerten op de zondagmiddagen.  

Gratis toegankelijk 
Zowel Zomer in De Mare als Zomer op het Plein zijn gratis toegankelijk. Volg Zomer op het Plein op Facebook en Instagram om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen. Vragen? Stuur een e-mail naar post@zomerophetplein.nl

Zomer op het Plein en Zomer in De Mare worden mogelijk gemaakt door TAQA Theater De Vest, Gemeente Alkmaar en Grand Café Klunder. Met dank aan Winkeliersvereniging De Mare, DOSS Event Support, alle vrijwilligers en andere betrokkenen. Programma Zomer in De Mare i.s.m. Theaterbureau HH Producties (Huub Heye & Tanja Ruiter).

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]