OG3NE Talentstage ZOP 30 Jun 2019

Zomer op het Plein


Vanaf 24 juni is het weer Zomer op het Plein! Elk weekend programmeert De Vest gratis optredens op het Canadaplein in hartje Alkmaar. Kom op zomerse vrijdag- en zaterdagavonden sprankelende shows en artiesten bewonderen en beleef schitterende concerten op de zondagmiddagen. Bekijk het volledige programma hieronder!

Zomer in De Mare
Van 28 mei t/m 19 juni 2022 was het ook weer Zomer in De Mare! In park de Rekerhout genoot jong en oud van prachtig straattheater en gezellige Picknickconcerten. Kijk hier voor een terugblik op dit vrolijke festival.

Gratis toegankelijk 
Zowel Zomer in De Mare als Zomer op het Plein zijn gratis toegankelijk. Volg Zomer op het Plein op Facebook en Instagram om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen. Vragen? Stuur een e-mail naar post@zomerophetplein.nl

Zomer op het Plein en Zomer in De Mare worden mogelijk gemaakt door TAQA Theater De Vest, Gemeente Alkmaar en Grand Café Klunder. Met dank aan Winkeliersvereniging De Mare, DOSS Event Support, alle vrijwilligers en andere betrokkenen. Programma Zomer in De Mare i.s.m. Theaterbureau HH Producties (Huub Heye & Tanja Ruiter).

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]