IMG 5856

Locaties


Zomer op het Plein
Jaarlijks vindt festival Zomer op het Plein plaats op het Canadaplein, te Alkmaar (Google Maps). Dit plein is gelegen voor TAQA Theater De Vest en is goed bereikbaar met de fiets en op loopafstand van het station. Tevens zijn er diverse parkeergarages in de buurt. Lees hier meer over de parkeermogelijkheden rondom Theater De Vest.
Toegankelijkheid: het Canadaplein is prima te bereiken voor mensen met een beperking. In de omgeving van het plein bevinden zich meerdere aangepaste parkeerplaatsen. Kijk hier voor een plattegrond.

Zomer in De Mare
Het Alkmaarse park De Rekerhout is al jaren de plek voor festival Zomer in De Mare, te betreden via het Thijssepad (Google Maps). Het park is goed per fiets en te voet bereikbaar en aan het Beneluxplein vind je een groot parkeerterrein. Aan de Laan van Troyes bevindt zich tevens een bushalte op loopafstand van De Rekerhout.
Toegankelijkheid: De toegangswegen naar het park zijn verhard en goed begaanbaar. Het festival is dan ook bereikbaar voor mensen met een beperking. Voor sommige voorstellingen is het echter mogelijk dat bezoekers zich een stuk over gras moeten verplaatsen. Kijk hier voor een plattegrond met aangepaste parkeerplaatsen in De Mare.

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]