Big Band Alkmaar 2024

Alkmaarse Big Band

Uitwisselingsconcert

Datum & tijd
Za 23 nov | 20:15 - 22:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 17,50
Excl. drankje

Alkmaarse Big Band ontmoet jazzorkest uit zusterstad Troyes in Theater TAQA De Vest.

Op zaterdag 23 november 2024 is het wéér groot feest voor Alkmaarse Big Band! Want na het feestelijke jubileumconcert op 15 juni jongstleden in een uitverkocht TAQA Theater De Vest, ontmoet het jazzorkest op deze dag Champagne Jazz Orchestra uit zusterstad, Troyes. Dit gezamenlijke concert “Big Band Summit” in hetzelfde theater te Alkmaar is speciaal georganiseerd ter gelegenheid van het 60 jarig bestaan van Alkmaarse Big Band en wordt mede mogelijk gemaakt door Alkmaars Uitwisselings Comité.

Alkmaarse Big Band onder leiding van jazztrompettist Gerard Kleijn verzorgt samen met het jazzorkest uit de Franse plaats Troyes een optreden onder de noemer “Big Band Summit”. Het repertoire van beide orkesten dat tijdens dit unieke concert ten gehore wordt gebracht, zal veelzijdig en verrassend zijn. Als vocale gasten verlenen zangeres Jet Stam, orkestlid Jan Pereboom en jong talent uit de Alkmaarse regio.Dit laatste is gerealiseerd door samenwerking met Artiance, Centrum voor de Kunsten van Alkmaar en omgeving. Artiance is een organisatie van waaruit de cursisten zich levenslang kunnen blijven ontwikkelen en laat ze boven zichzelf uitstijgen.

Tegen het einde van dit speciale concert zullen beide orkesten een “Grande Finale” verzorgen. Dus alle reden om deze “Big Band Summit” bij te wonen en te genieten van heerlijke BigBand-muziek.

Bestel hier je kaarten of aan de zaal.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15 - 22:30
20:15 - 22:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Datum & tijd
Za 23 nov | 20:15 - 22:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 17,50
Excl. drankje
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]