Stadswandelingen

Zomer op het Plein

Stadswandelingen

Datum & tijd
Za 20 jul | 13:00 - 16:00
Locatie
Canadaplein
Prijzen

Wandel mee en sta stil, in een vertrouwde omgeving die je op een andere manier zult beleven. Theater is de stad, de stad is het theater! Vertrekpunt: Grand Café Klunder. Wandelingen zijn op eigen gelegenheid.

Gedacht aan de Stad - Marieke van de Ven & Corinne Heyrman
De straten, de pleinen, de grachten, de winkels. Het beeld van de stad kennen we allemaal. De stad is ook een verzameling aan gedachten en perspectieven. Een wirwar aan routes en ritmes. Maar wat gebeurt er als je even stil gaat staan? Anders kijkt, anders luistert, anders ervaart.

In deze wandeling luister je op vijf verschillende plekken naar de verhalen van vijf verschillende stadsbewoners. Via hun gedachten aan de stad nemen we je mee. Vanuit de waarneming van de ander laten we je de stad op een nieuwe manier beleven. Hoe beweegt bijvoorbeeld een architect zich door de stad? Wat hoort de kaasdrager? Wat raakt een stadsbeiaardier?

Wandel mee in een gedachte-experiment, waarin we inzoomen en uitzoomen, vertragen en versnellen, ervaren en fantaseren over wat de stad is en wat de stad kan zijn. Gedacht aan de Stad is een samenwerking tussen Corinne Heyrman en Marieke van de Ven, beide audiomaker en onderdeel van audiocollectief Horens (horens.audio).

Benodigdheden: telefoon met internet (voor scannen QR code) en oordopjes/koptelefoon die op de telefoon passen.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
13:00 - 16:00
13:00 - 16:00
Canadaplein
Gratis toegang
Canadaplein
Datum & tijd
Za 20 jul | 13:00 - 16:00
Locatie
Canadaplein
Prijzen
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]