La Traviata (C) Rechtenvrij

Ukraine Chamber Opera i.s.m. Camerata Amsterdam-Kiev o.l.v. Jeroen Weierink

La Traviata – Giuseppe Verdi

Datum & tijd
Vr 1 nov | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 42,50
Incl. drankje en garderobe

La Traviata, een tijdloos meesterwerk, belichaamt het moderne verhaal van verboden liefde en verlies. De ontroerende opera, vergezeld van Verdi's prachtige muziek en Piave's meeslepende verhaal, is een universele blockbuster. De intieme productie van de Ukrainian Chamber Opera brengt dit klassieke verhaal dichterbij dan ooit.

Met gepassioneerde zangers uit Oekraïne, die een extra dimensie toevoegen aan het verhaal, belooft het een onvergetelijke ervaring te worden. Met Marianna Tsvietinska en Maxime Vorocheck in de hoofdrollen, ondersteund door Olexander Forkushak als Vader Germont, staat de cast garant voor fenomenale vertolkingen. Regisseur Marc Krone en dirigent Jeroen Weierink brengen een dynamische uitvoering van dit tijdloze meesterwerk. Ondanks de kleinere setting blijft de vorm authentiek. De opera bevat dan ook alle publiekslievelingen als Libiamo, Sempre libera en Parigi o cara. Mis deze unieke kans niet om La Traviata te ervaren zoals nooit tevoren.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Marianna Tsvietinska/Maria Knihnytska, Violetta Valery, Maxime Vorocheck, Alfredo Germont, Olexander Forkushak, Giorgio Germont e.a.
Muziek Dirigent: Jeroen Weierink | Orkest: Camerata Amsterdam-Kiev
Regie Marc Krone
Datum & tijd
Vr 1 nov | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 42,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]