Kaartverkoop

Hoe kan ik kaarten bestellen voor de shows in TAQA Theater De Vest?

Tickets voor concerten en voorstellingen kunt u online bestellen in de agenda. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch of bij de theaterkassa kaarten te kopen. Met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord kunt u direct kaarten bestellen. Vervolgens kunt u in Mijn Vest uw aankopen inzien.

Zorg dat u een eigen account hebt. Klik daarvoor rechtsboven op Mijn Vest (op pc en tablet). U kunt inloggen of een nieuw account aanmaken. Wachtwoord vergeten? Vraag het dan op.

Online tickets kopen
Koop uw tickets online voor het snel en veilig ontvangen van uw theaterkaarten. Om tickets te bestellen klikt u op 'bestel kaarten'. Na het kiezen van uw stoelen klikt u vervolgens op 'bestel stoelen' om naar uw winkelmandje te gaan. U kunt ervoor kiezen om de kaarten per post of als e-ticket te ontvangen. U kunt bij ons online betalen met iDeal, creditcard of de Podiumcadeaukaart.

Telefonisch tickets bestellen
Telefonisch kaarten reserveren kan tijdens de openingsuren van de kassa. De betaling vindt plaats via automatische incasso of - als een voorstelling binnen enkele dagen na reservering plaatsvindt - contant aan de kassa bij het afhalen van de kaarten. Houdt u er rekening mee dat het bedrag van uw bestelling direct wordt afgeschreven van uw rekening. U kunt het bedrag ook overmaken. Bij de kassa vertellen ze u precies wat u daarvoor moet doen. Het telefoonnummer van de kassa is: 072-5489999.

Tickets kopen bij de kassa
Bij de kassa van TAQA Theater De Vest kunt u kaarten kopen, reserveren, betalen en afhalen. De kassa van TAQA Theater De Vest is geopend voor verkoop van maandag tot en met zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Bij avondvoorstellingen en op zon- en feestdagen kunt u terecht vanaf anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling (alleen verkoop voor de voorstelling van die dag). Als u in het bezit bent van tegoedbonnen dan kunt u deze bij de kassa inleveren. Betaling kan contant of via PIN. U kunt bij de kassa ook met de Cultuurkaart van het CJP betalen. Verder accepteren wij ook de AlkmaarPas.

Meer informatie
Bestelproces
Stipkaart
Tegoedbonnen, cadeaukaart en kortingsregelingen
Veelgestelde vragen