Kaartverkoop

Hoe kan ik kaarten bestellen voor de shows in TAQA Theater De Vest?

Tickets voor concerten en voorstellingen kunt u online bestellen in de agenda. Met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord kunt u direct kaarten bestellen. Vervolgens kunt u in Mijn Vest uw aankopen inzien. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch kaarten te kopen.

Zorg dat u een eigen account hebt. Klik daarvoor rechtsboven op Mijn Vest (op pc en tablet). U kunt inloggen of een nieuw account aanmaken. Wachtwoord vergeten? Vraag het dan op.

Online tickets kopen
Koop uw tickets online voor het snel en veilig ontvangen van uw theaterkaarten. Om tickets te bestellen klikt u op 'bestel kaarten'. Na het kiezen van uw stoelen klikt u vervolgens op 'bestel stoelen' om naar uw winkelmandje te gaan. U kunt ervoor kiezen om de kaarten per post of als e-ticket te ontvangen. U kunt bij ons online betalen met iDeal, creditcard of de Podiumcadeaukaart.

Telefonisch tickets bestellen

Onze afdeling Kaartverkoop is van dinsdag t/m vrijdag van 13:00 tot 15:00 telefonisch bereikbaar. De kassa is van dinsdag t/m zaterdag van 17:00 tot 21:00 uur geopend. Op zaterdag is de kassa tevens van 12:00 tot 16:00 uur geopend. Op zon- en feestdagen is de kassa vanaf 1,5 uur voor aanvang voorstelling open.

Telefonisch kaarten reserveren kan tijdens de openingsuren van de kassa. De afdeling kaartverkoop stuurt u een weblink toe, waarmee u de betaling kunt regelen. Het telefoonnummer van de kassa is: 072-5489999.

Meer informatie
Bestelproces
Stipkaart
Tegoedbonnen, cadeaukaart en kortingsregelingen
Veelgestelde vragen