Kaartverkoop

Hoe kan ik kaarten bestellen voor de shows in TAQA Theater De Vest?

Tickets voor concerten en voorstellingen kunt u online bestellen in de agenda. Met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord kunt u direct kaarten bestellen. Vervolgens kunt u in Mijn Vest uw aankopen inzien. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch kaarten te kopen.

Zorg dat u een eigen account hebt. Klik daarvoor rechtsboven op Mijn Vest (op pc en tablet). U kunt inloggen of een nieuw account aanmaken. Wachtwoord vergeten? Vraag het dan op.

Online tickets kopen
Koop uw tickets online voor het snel en veilig ontvangen van uw theaterkaarten. Om tickets te bestellen klikt u op 'bestel kaarten'. Na het kiezen van uw stoelen klikt u vervolgens op 'bestel stoelen' om naar uw winkelmandje te gaan. U kunt ervoor kiezen om de kaarten per post of als e-ticket te ontvangen. U kunt bij ons online betalen met iDeal, creditcard of de Podiumcadeaukaart.

Telefonisch tickets bestellen

LET OP: Momenteel is de afdeling kaartverkoop alleen van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar. 

Telefonisch kaarten reserveren kan tijdens de openingsuren van de kassa (regulier dinsdag t/m vrijdag 12:00 tot 17:00 uur). De betaling vindt plaats via automatische incasso. Houdt u er rekening mee dat het bedrag van uw bestelling direct wordt afgeschreven van uw rekening. U kunt het bedrag ook overmaken. Bij de kassa vertellen ze u precies wat u daarvoor moet doen. Het telefoonnummer van de kassa is: 072-5489999.

Meer informatie
Bestelproces
Stipkaart
Tegoedbonnen, cadeaukaart en kortingsregelingen
Veelgestelde vragen