Grand Café Klunder

Geniet van een complete avond uit met diner en theater in centrum Alkmaar

Grand Café Klunder is weer open en uiteraard hebben wij overal rekening gehouden met de 1,5 meter afstand en overige coronamaatregelen. Je kunt via deze website een tafel reserveren. Hopelijk tot snel!

Een avond theater is een avond uit!
Een mooie voorstelling in het theater brengt altijd veel gespreksstof met zich mee. In de sfeervolle ambiance van Grand Café Klunder kunt u op een ontspannen manier napraten of juist samen voorpret beleven onder het genot van een drankje, lunch of compleet diner. De kans is bovendien groot dat u na afloop van een voorstelling in Klunder oog in oog komt te staan met de artiesten die hebben opgetreden.

Bekijk de menukaart van Grand Café Klunder

Reserveer via onderstaande module uw diner!

Het restaurant
Grand Café Klunder is centraal gelegen in het centrum van Alkmaar naast TAQA Theater De Vest. Het café is vernoemd naar de beroemde Alkmaarse cabaretier Bert Klunder die vele voorstellingen in Alkmaar speelde en regelmatig op het terras van het Grand Café te vinden was.

U kunt bij ons zeven dagen terecht, van ontbijt tot en met diner. En zoekt u een fijne plek om nog even te werken? U kunt bij ons gebruik maken van gratis WiFi.
Verder bieden wij meerdere arrangementen zoals een high tea of een diner arrangement. Ook voor een vergadering, receptie of feestelijke bijeenkomst staat ons enthousiaste team voor u klaar. Specifieke wensen? Neemt u gerust contact met ons op.

Meer weten over Grand Café Klunder? Kijk op www.grandcafeklunder.nl

Contact
Canadaplein 2
1811 KE Alkmaar
Tel: 072-548 98 98
www.grandcafeklunder.nl
info@henrys.nl

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag van 8:00 – 23:00
Zondag van 11:00 – 23:00