Grand Café Klunder

Geniet van een complete avond uit met diner en theater in centrum Alkmaar

Een avond theater is een avond uit!
Vandaar dat het vernieuwde Grand Café Klunder een uitgebreide kaart biedt om lekker uit eten te gaan. Ook verzorgt Klunder voor u het pauzedrankje, het drankje na de voorstelling en de afterparty waarbij u regelmatig oog in oog komt te staan met de artiesten die hebben opgetreden. En zoekt u een plek om even te werken? Er zijn genoeg fijne plekjes in ons grand café en uiteraard heeft u gratis wifi.

Benieuwd naar de menukaart?
Klik hier voor het ontbijt, de lunch of de dinerkaart van Grand Café Klunder.

Reserveer via onderstaande module uw diner!

-------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------

Het restaurant
Grand Café Klunder vindt u in het centrum van Alkmaar naast TAQA Theater De Vest. U kunt bij het restaurant zeven dagen in de week vertoeven vanaf 10.00 uur voor ontbijt tot het diner in de avond. Er is een uitgebreide koffie-, lunch- en dinerkaart en er is een gezellige, moderne atmosfeer. Wij kunnen daarnaast een businessborrel, verjaardagsfeest, clubavond of een speciaal samengesteld drie gangen diner voor u verzorgen. Eventueel in combinatie met een theaterbezoek. Cultuur en gezelligheid onder één dak.

Uit eten? Bekijk onze arrangementen
Grand Café Klunder biedt meerdere arrangementen aan om een complete avond uit te verzorgen. De verschillende arrangementen die worden aangeboden zijn een drie gangen diner (theatermenu), een high tea of een diner arrangement.

Contact
Canadaplein 2
1811 KE Alkmaar
Tel: 072-548 98 98
www.grandcafeklunder.nl
info@henrys.nl

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag van 9:00 – 22:00
Zondag van 11:00 – 22:00