Toneelschuur Producties En Club Lam My Fair Human (Louwes&Noyons) CAMPAGNEBEELD 1600
© Louwes & Noyons

Toneelschuur Producties en Club Lam

My Fair Human

Met Ella Kamerbeek, Oda Spelbos e.a.

Datum & tijd
Vr 4 apr | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 18,50
Incl. drankje en garderobe

Een voorstelling voor iedereen die zich identificeert als mens.

Bloemenmeisje Eliza Doolittle is een van de bekendste personages uit de theatergeschiedenis: ze kwam tot leven in het toneelstuk ‘Pygmalion’ van George Bernard Shaw en werd later naar wereldfaam vermusicald in ‘My Fair Lady’. Maar weten we wel hoe haar stem écht klinkt? In de eigentijdse interpretatie ‘My Fair Human’ wordt Eliza ontdekt door Katherine van Kalf, die van elke vrouw een succesvol merk wil maken en in Eliza haar ultieme project ziet. Maar Eliza is het zat om ‘echte vrouw’ te zijn. Terwijl Katherine hardnekkig blijft proberen om Eliza te kneden, wil Eliza nog maar één ding: mens zijn en als mens gezien worden.

‘My Fair Human’ is een scherpe, tragikomische voorstelling die ons een spiegel voorhoudt. Gaan we immers niet allemáál gebukt onder maatschappelijke verwachtingen en knellende gendernormen? In dit stuk, dat ook thema’s als vruchtbaarheid, hormonen en de overgang aandoet, is het namelijk niet de mannelijke blik die Eliza veroordeelt, maar de eigen innerlijke criticus en de vele vrouwelijke critici om haar heen.

Vers van De Vest
Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2024-2025. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Selecteer 5 voorstellingen en betaal slechts € 60,00 of bestel voor € 100,00 maar liefst 10 voorstellingen (inclusief garderobe en drankje). Lees meer.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Ella Kamerbeek, Oda Spelbos en Valérie van Erven Dorens
Regie Marloes IJpelaar
Website http://www.toneelschuurproducties.nl/
Datum & tijd
Vr 4 apr | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 18,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]