Rijxman En De Wolf I DE HOE Alledaags Verlies The Slow Accumulation Of Ordinary Losses (Shane Van Laer) 2
© Shane van Laer

Rijxman en de Wolf | DE HOE

Alledaags verlies - The Slow Accumulation of Ordinary Losses

Datum & tijd
Za 12 apr | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 20,00
Incl. drankje en garderobe

Grandioos theaterduo breng onverschrokken spijt- en wroeging-variété vol verlangen.

Lineke Rijxman en Willem de Wolf behoren tot dat zeldzamer wordende groepje mensen dat meer dan veertig jaar aan het toneel is. Ze confronteren elkaar en het publiek met spijt, verlies en verlangen. Openlijk praten zij over het gevoel dat je leven misschien niet is geworden wat je had gehoopt. Stemmingen en emoties die je slechts in vage bewoordingen aan anderen kunt beschrijven, maar die toch meteen worden herkend: onverklaarbare aanvallen van melancholie, sluimerende begeertes. Het ongrijpbare verlies wordt gewoner, je flexibiliteit wordt minder, net als je onschuld, je vasthoudendheid en je looks. Gaandeweg accepteer je het, omdat het zo genadeloos waar en onomkeerbaar is. Toch blijft er een brandend verlangen naar meer, naar anders.

In ‘Alledaags verlies - The Slow Accumulation of Ordinary Losses’ blikken Rijxman en De Wolf terug, onverschrokken en liefdevol, om vervolgens het hele arsenaal aan verlies en teleurstellingen stevig en met humor in de verf te zetten.

Vers van De Vest
Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2024-2025. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Selecteer 5 voorstellingen en betaal slechts € 60,00 of bestel voor € 100,00 maar liefst 10 voorstellingen (inclusief garderobe en drankje). Lees meer.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Lineke Rijxman en Willem de Wolf
Regie eindregie: Peter Van den Eede
Website http://www.viarudolphi.nl/
Datum & tijd
Za 12 apr | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 20,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]