Promobeeld The Bluebirds Atelier Anna Vie 1600 Site
@ Atellier Anna Vie
@ Atellier Anna Vie
Persfoto Leonie Meijer Credits Dario & Misja 1600 Site
Leonie Meijer - @ Dario & Misja

The BlueBirds - special guest: Leonie Meijer

Great Big World

Datum & tijd
Do 16 jun | 20:15 - 22:20
Met pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 24,50
Incl. drankje en garderobe

Deze waanzinnige zangeressen en songwriters brengen een ode aan de vrouw! In 2017 begonnen The BlueBirds als trio vanuit hun gezamenlijke liefde voor countrymuziek. Na een succesvolle eerste theatertour en reprise, komen ze nu terug met een tweede theatershow in een nieuwe vorm. Vanaf 2021 worden The BlueBirds een vrouwencollectief, waarin artiesten Krystl en Rachèl Louise de leiding nemen als vaste Birds. Ze schreven hun tweede album Great Big World (release oktober 2021) samen met verschillende vrouwelijke vocalisten en songwriters zoals Janne Schra, Hadewych Minis, Yori Swart en Birgit Schuurman. Songs geïnspireerd door indie en folkmuziek waarbij meerstemmigheid de boventoon voert. Dit album snijdt thema’s aan als female power, vriendschap en rust vinden in de chaos van deze wereld.

In intieme sfeer beleeft het publiek naast songs van het album Great Big World, ook klassiekers van o.a. Dolly Parton, The Chicks en Kacey Musgraves. Liedjes van het goed ontvangen debuutalbum Sisters komen ook voorbij. Catchy, meerstemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre.

Bijzonder aan deze theatershow is de Special Guest. Elke avond worden Krystl en Rachèl Louise aangevuld door een vrouwelijke artiest die ook meewerkte aan het album. In Alkmaar is dit Leonie Meijer.

Laat je verrassen door deze vrouwen met hun muzikaliteit, verhalen en liefde voor muziek!

Deze voorstelling is wegens de coronabeperkingen verplaatst naar dit theaterseizoen. Je oude tickets blijven geldig. Tip: in Mijn Vest kun je altijd je actuele tickets downloaden.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15 - 22:20
20:15 - 22:20
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Krystl, Rachèl Louise en Leonie Meijer
Recensies
Over Leonie Meijer
In 2011 kreeg Leonie nationale bekendheid als finaliste van het allereerste seizoen van The Voice of Holland. In datzelfde jaar verscheen haar debuutalbum ‘Los’, geproduceerd door Daniel Gibson waarmee Leonie een hechte schrijversband ontwikkelde en die haar muzikale pad een stevige basis gaf. Er volgden hierna nog 3 albums met Nederlandstalig en Engelstalig eigen repertoire en het meest recent de EP ‘Perfect Solitude’ (2019) , waarvoor Leonie geheel alleen nieuwe songs componeerde en de productie in handen lag van Reyn Ouwehand. Vanaf 2014 is Leonie nauwelijks meer weg te denken uit theater; samen met regisseur Bavo Galama maakte ze inmiddels 4 solo theaterprogramma’s.
Datum & tijd
Do 16 jun | 20:15 - 22:20
Met pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 24,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]