STAANDSTEPHANIELOUWRIERSTEPHANIELOUWRIER 291021 1600 Site

Stephanie Louwrier / Via Rudolphi

Show must go on

Datum & tijd
Vr 29 okt | 20:30 - 21:45
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 18,50
Incl. drankje en garderobe

Een muzikale, taboedoorbrekende, humoristische, sexy en persoonlijke one woman show.

Wat doe je als op alles geproost moet worden en het feest der feesten aanbreekt? Stephanie Louwrier besluit op dat moment te stoppen met drinken. Terwijl de rest van de wereld teruggrijpt naar het oude normaal, gaat Stephanie op zoek naar een nieuw normaal. In deze persoonlijke, uitzinnige en muzikale one woman show onderzoekt Stephanie met een goede dosis zwarte humor hoe je het leven kan vieren met een cola in je hand, waarom we zo graag willen verdoven en of dat nou echt zo slecht is. In een arena waar alles kan gebeuren gaat Stephanie als een vechtmachine de strijd aan met haar verslavende talent om overal een feestje van te maken.

Show must go on is een muzikale, taboedoorbrekende, humoristische, sexy en persoonlijke one woman show met muzikant Christiaan Verbeek aan het hoofd van de knoppen. Een feest zonder laatste ronde. Een show zonder tijdslot.

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies uit 20 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 45 en voor 10 voorstellingen slechts € 80 (dus € 9 of € 8 per voorstelling, inclusief een drankje). Bij het bestellen voor deze voorstelling kun je kiezen voor één van de Vers van De Vest pakketten.

We attenderen u erop dat wij zolang de nu actuele Coronamaatregelen gelden om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 21:45
20:30 - 21:45
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Stephanie Louwrier
Muziek Christiaan Verbeek
Regie Casper Vandeputte
Recensies
De Volkskrant (****)
"Met een glansrol voor het gekooide beest, dat flemend slijmt voor een avondje vrij. En in een duivelse dialoog met familieleden vat ze haar erfelijk belaste strijd tegen alcoholische verleidingen raak samen. Dit laat de grillige performer zien die Louwrier zo uitzonderlijk maakt."
Het Parool
“Als ze een voetballer was, zou je zeggen: voor zo’n speler ga je naar het stadion.” ...) “Louwrier is een genadeloos theaterbeest, dat volledig samensmelt met de krachtige, bombastische vorm en het publiek ademloos achterlaat.”
Theaterkrant
“De rockende performer die Louwrier is, is nu meer dan ooit ontketend.” (...) “Sublieme schemerzone van nuchter alcoholisme” (...) “Het is fascinerend en losgeslagen tegelijkertijd, een razende theatrale carrousel van een vrouw die onophoudelijk in de vechtstand staat en uitstraalt dat ze zich niet gewonnen geeft.”
Datum & tijd
Vr 29 okt | 20:30 - 21:45
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 18,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]