Theaterweekend - Try-Out Café

Maak kennis met nieuw talent!

Try Out Cafe Uitverkocht
Ben jij een theaterliefhebber en in voor avontuur? Ontdek jij graag nieuwe talenten en heb je open oog en oor voor kleinkunst, cabaret en stand-up comedians? Kom dan naar het Try-Out Café! In een café-chantant setting in de Plein Zaal maak je onder het genot van een drankje kennis met aanstormend talent en misschien wel de grote namen van morgen. Elke laatste zondag van de maand, tussen 16.00 en 18.00 uur. Daar wil je bij zijn!

Op zondag 26 januari treden voor je op:
 
•        Senne Guns (cabaret)
•        Lisa Ostermann (kleinkunst)
•        Hassan el Rahaui (stand-up)
•        Rosa da Silva (muzikaal cabaret)
 
Presentatie: Nina de la Croix
 
Senne Guns
Met een unieke mix van humor, muziek en absurdisme waren 25 minuten uit de voorstelling ‘Opus 3’ van pianist en zanger Senne Guns goed voor de finale en tweede plaats op het prestigieuze Leids Cabaretfestival 2019. De jury prees hem als een “echte verhalenverteller in een droogkomisch universum, ondersteund met fabuleus pianospel. Qua timing is hij briljant, zijn grappen zijn minutieus geplaatst en zijn mimiek al net zo aanstekelijk. Een groot talent.” ‘Opus 3’ is het cabaretdebuut waarin Senne kleine verhalen vertelt en grote dromen filosofeert, terwijl hij tussendoor de muziek én zichzelf fileert. Hoe deed Mozart dat in godsnaam, een requiem componeren en tegelijkertijd de wasmachine aansluiten, terwijl Wolfgang Junior de kamer bijeen krijste?
 
Hassan el Rahaui
Als je er maar hard genoeg aan werkt kan je bereiken wat je wilt. Maar wat als het enige wat je wilt minder hard werken is? Hassan el Rahaui zet met ‘Reset’ een oprechte voorstelling neer waar hij een kijkje geeft in een leven vol overcompensatie en zijn ongezonde drang naar begrip. Terwijl hij dit verhaaltje tikt voor in het programmaboekje en walgt van zichzelf dat hij in de derde persoon over zichzelf praat, vraagt hij zich af of hij de hoge verwachting van zichzelf waar kan maken. Krijgt hij het voor elkaar om zijn rust te vinden? Of schiet hij in de gebruikelijke overcompensatie om de harten van de zaal te winnen?
 
Rosa da Silva
De Portugees-Nederlandse Rosa da Silva is o.a. bekend van de theatervoorstelling ‘ANNE’ en de musicals ‘De Tweeling’ en ‘RENT’. Op televisie was Rosa te zien in o.a. de sketchprogramma's ‘Echt niet ok’ en ‘De Grote Fuck Valentijn Comedy Show’. Naast haar theater- en tv-rollen schreef ze haar eerste voorstelling en besloot ze zich aan te melden voor het Amsterdams Kleinkunst Festival. Dat pakte goed uit, want ze won in 2019 met haar voorstelling ‘Daar moet je heen’ zowel de Jury- als de Publieksprijs. In deze voorstelling gaat ze het hebben over haar roots en probeert ze hiermee af te rekenen door op mensen neer te kijken of ze juist te verheerlijken. In beide gevallen komt ze niet dichter bij zichzelf en blijkt het vluchtgedrag te zijn voor de onvermijdelijke vraag: ‘Waar hoor ik thuis?’

Lisa Ostermann
Lisa Ostermann studeerde af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie en werkt nu aan haar eerste cabaretprogramma. Hierin analyseert ze haar pogingen om succesvol door de dagen te komen. En die van anderen. Dat heeft vooralsnog geen extra succes opgeleverd. Wel scherpe grappen, mooie liedjes en onverwachte wendingen. En het wordt sexy (als Lisa een goeie dag heeft). Lisa schrijft en speelt soms ook voor anderen, zoals het Klokhuis.

Ben je jonger dan 30 jaar?
Dan betaal je de CJP prijs van maar € 6,50!


Theaterweekend
Dit is een Theaterweekend-voorstelling. Geniet dit weekend van verrassende voorstellingen voor slechts € 10 per kaartje per voorstelling. Houd ook de website in de gaten voor leuke extra’s die rondom de voorstellingen worden georganiseerd.
Kaarten
  • Theaterweekend - Try-Out Café

    Zaal Plein Zaal
    Prijs Normaal € 10,00
    PrijsCJP € 6,50 incl. drankje en garderobe

    Theaterweekend - Try-Out Café Plein Zaal Uitverkocht 10.00