The Analogues

Let it be: Abbey Road (try-out)

theaterconcert Uitverkocht

Meesterwerk van The Beatles van de eerste tot de laatste noot perfect gespeeld.

De meesten van jullie hebben vast niet het geluk gehad The Beatles live mee te mogen maken. In 1965 stopte de groep met optreden, naar verluidt omdat ze nauwelijks nog boven het gegil van het publiek uit konden komen. Gelukkig toerden The Analogues de laatste jaren langs uitverkochte zalen met sensationeel goede integrale vertolkingen van de albums ‘Magical Mystery Tour’, ‘Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band’ en ‘The White Album’. Zelfs in het hol van de leeuw – Liverpool – werden de fans ingepakt.
 
Voor dit seizoen staat ‘Abbey Road’ op de rol, het laatste volwaardige album van John, Paul, George en Ringo, met muziek die door hen dus nooit live is gespeeld. Voor de live-uitvoering roepen The Analogues de hulp in van strijkers en blazers en beschikken ze over een unieke verzameling vintage-instrumenten, het ‘reizende Beatles-Museum’. Alles voor de perfecte Beatlessound tenslotte en die benaderen ze “beangstigend goed” (de Volkskrant).

Helaas is deze voorstelling uitverkocht. Wilt u zich op de wachtlijst plaatsen? Stuur dan een mailtje naar kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.
Kaarten
  • The Analogues

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 47,50 incl. drankje en garderobe

    The Analogues Grote Zaal Uitverkocht 47.50