Mounir Samuel | Stichting Publieke Werken

En toen schiep God Mounir / Mounir Samuel

theater Bestel kaarten
 • za 05 okt
  20:30 - 22:00
  Kleine Zaal
 • Extra / Inleiding
  za 05 okt 22:00 Benedenfoyer
  Gratis

Wervelende solovoorstelling zet de grenzen van geografie, gender, geloof op scherp

In de wervelende solovoorstelling ‘En toen schiep God Mounir’ zet de Egyptisch-Nederlandse  journalist, schrijver en theatermaker Mounir Samuel de grenzen van geografie, geaardheid, gender en geloof op scherp. In een hedendaags scheppingsverhaal, waarin tal van identiteiten zoals kleur, afkomst en religie worden afgepeld, gaat Mounir op zoek naar de geboorte van een nieuwe Adam: niet man of vrouw, maar mens.

Beginnend in een Egyptisch koffiehuis volgt de voorstelling het bijzondere leven van Mounir die als fly-in correspondent door zes continenten reisde, als praktiserend christen zich volledig onderdompelde in de islam en tot tweemaal toe een nationale coming-out meemaakte. Met behulp van storytelling, muziek, beeld en spoken word onderzoekt Mounir wat ware vrijheid is – en hoeveel die vrijheid hem waard is.

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies uit 22 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (dus € 10 of € 9 per voorstelling, inclusief een drankje). Voor Vers van De Vest is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maak dus snel je keuze. De korting wordt automatisch verrekend. Bekijk het aanbod.
Bonus: heb je 5 of 10 voorstellingen Vers van De Vest in je winkelmandje, dan kun je er de bonusvoorstelling ‘Monsters’ van Duda Paiva voor slechts € 5 per kaartje bij kopen. Kies bij het selecteren van je stoelen voor prijstype Vers van De Vest bonus, dan wordt de korting automatisch verrekend.
Kaarten
 • Mounir Samuel | Stichting Publieke Werken

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

  Mounir Samuel | Stichting Publieke Werken Kleine Zaal 18.50

Extra / Inleiding