Marike Jager (solo)

Het grietje achter het liedje

theaterconcert
Deze voorstelling is verplaatst van 21 augustus naar 21 november 2020.

In een bijzondere toneel-op-toneel setting beleef je in de Grote Zaal van De Vest namelijk een unieke concert. Exclusief en op de huid van de artiest. Zo bijzonder, klein en intiem was een theaterbezoek nog nooit! 

Marike Jager
Marike betovert, ontroert, verrast en verplettert. Zelfs met haar livestreams overtuigt ze dwars door het scherm heen. Nu mag ze gelukkig het podium weer op, goed gemutst met sterke liedjes en verhalen. Over hoe ze dat ene liedje schreef, over elke avond ‘Edelweiss’, over haar lockdown-soundtrack en wie weet wat nog meer. 

Extra’s: borrel of theatermenu
​​​​​​​
Maak je theateravond compleet en combineer je kaartje met smakelijke extra’s! Kies bij het bestellen voor een ticket incl. borrel na afloop en je ontvangt na de voorstelling een heerlijk borrelplankje en drankje naar keuze in Grand Café Klunder. Of kies voor een diner voorafgaand aan de voorstelling en geniet in Grand Café Klunder van een speciaal theatermenu (keuze uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en drie nagerechten, excl. drankjes). Er wordt een tafel voor je gereserveerd.
Kaarten
  • Marike Jager (solo)

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 20,00 Excl.drankje

    Marike Jager (solo) Kleine Zaal 20.00