Het Nationale Theater

Sexual Healing / Jan Hulst en Kasper Tarenskeen

toneel

Op zoek gaan naar dat groenere gras bij de buren.

Een gezin vertrekt naar Frankrijk: de zonnepanelen werken, de biologische koeien grazen zich gelukkig, de gepensioneerde gasten knuffelen met oerkippen. Alles loopt zo gesmeerd als paturain. De volstrekt uit elkaar gegroeide Nederlandse familie heeft zich hier weten te herpakken. Maar of ze nu wezenlijk gelukkiger zijn? Op een dag staat er een jongeman op het erf. Iedereen raakt van hem in de ban, wil bij hem zijn, door hem worden bezeten. Ooit vertrok het gezin op een letterlijke manier, nu vertrekken ze pas echt.
Regisseur Jeroen de Man maakt een stuk over mensen die de ballen hebben om alles anders te doen. Die op zoek gaan naar dat groenere gras bij de buren, beseffen dat ze teleurgesteld kunnen raken, maar het risico toch aangaan om grotere levensvreugde te vinden. Hij trok met de cast naar Frankrijk om te repeteren en te filmen. De opnames maken onderdeel uit van deze voorstelling, die is als een smoothie, waar stiekem LSD aan toegevoegd is.

Huisgezelschappen Serie 1
Vol trots presenteren wij Scapino Ballet Rotterdam, Nederlands Philharmonisch Orkest en Het Nationale Theater als onze vaste bespelers. Wie wil genieten van de top in de podiumkunsten komt met deze kennismakingsseries € 15 voordeliger uit. Deze serie bevat:
Het Nationale Theater - Sexual Healing - do 24 okt
Nederlands Philharmonisch Orkest - Feestconcert  - do 19 dec
Scapino Ballet Rotterdam - Cathedral - do 13 feb
Wanneer je voor deze drie voorstellingen evenveel tickets in je winkelmandje hebt, wordt de korting automatisch verrekend. Je betaalt € 78 (i.p.v. € 93) per persoon. Er is een beperkt aantal tickets verkrijgbaar met deze korting.
Kaarten
  • Het Nationale Theater

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 27,00 incl. drankje en garderobe

    Het Nationale Theater Grote Zaal 27.00