Henk Poort

Henk Poort en de Helden (Dinsdagmatinee)

muziektheater

Henk Poort zingt zijn favorieten en vertelt mooie verhalen.

Henk Poort is niet alleen een van de beste zangers van Nederland, hij is ook nog eens een rasverteller. Beide kwaliteiten combineerde hij al met veel succes in ‘Ik ben mijn lied’ en daar gaat hij onverstoorbaar mee verder in ‘Henk Poort en de Helden’.
 
Zijn inspiratiebronnen blijken daarbij heel divers: zo zijn er de helden van het Jordaanlied, zoals Willy Alberti en Johnny Jordaan, grote favorieten uit de opera- en musicalwereld en mensen aan wie hij in zijn persoonlijke leven graag een voorbeeld neemt. Poort laat de mooiste songs uit al die werelden horen en vertelt daar goede verhalen bij.

Dinsdagmatinee
Liever niet meer ’s avonds op pad, maar wél theaterliefhebber? Kom op vijf dinsdagmiddagen naar speciaal geselecteerde voorstellingen en praat na afloop na met de makers. Deze Dinsdagmatinees zijn samen met onze programmeur gekozen door een commissie van vier betrokken theaterliefhebbers. De middagvoorstellingen zijn ook te bezoeken met de Stichting Vier Het Leven. Deze stichting reserveert het kaartje en regelt ook het halen en brengen. Kijk voor meer informatie op www.4hetleven.nl.

Bekijk hier alle dinsdagmatinees
Kaarten
  • Henk Poort

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

    Henk Poort Kleine Zaal 18.50