Circo Aereo | Thom Monckton (Finland/Nieuw Zeeland)

The Artist

theater

Acrobaat, clown en komiek fileert artistieke medemens.

Rare jongens, die kunstenaars. Vooral als ze zichzelf serieus nemen. Dan zijn ze het perfecte onderwerp voor acrobaat, clown en komiek Thom Monckton. Na zijn internationaal bekroonde theaterhit ‘The Pianist’ fileert hij dit keer op hilarische wijze de maniertjes, ijdelheden en neuroses van onze artistieke medemens.
 
We zien Monckton als schilder in zijn atelier, wachtend op inspiratie voor Kunst met een grote K en tegelijkertijd dankbaar afgeleid door zo ongeveer alles. In een strak gechoreografeerde voorstelling is de goddelijke vonk der inspiratie al gauw uitgegroeid tot een uitslaande brand en spetteren de kleuren in het rond. Wie een paar jaar geleden ‘The Pianist’ zag, weet wat er verwacht mag worden: heerlijke slapstick en clownerie, waar Charlie Chaplin en Buster Keaton – als ze er nog waren geweest – hun hoed voor zouden afnemen. ‘The Artist’ werd gemaakt in samenwerking met het Finse Circo Aereo en was een van de hits van Edinburgh Festival Fringe 2018.

Vestival International Serie
Deze voorstelling maakt deel uit van de serie Vestival International. Om deze internationale topgezelschappen extra in de schijnwerpers te zetten, hebben we een bijzondere aanbieding: kies vier voorstellingen uit de serie Vestival International en ontvang de goedkoopste gratis! De korting wordt automatisch verrekend in het winkelmandje. Kijk hier voor het volledige aanbod.
Kaarten
  • Circo Aereo | Thom Monckton (Finland/Nieuw Zeeland)

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 19,50 incl. drankje en garderobe

    Circo Aereo | Thom Monckton (Finland/Nieuw Zeeland) Kleine Zaal 19.50